Noua masura luata de Facebook. La ce ii obliga pe utilizatori sa renunte in favoarea unei noi aplicatii


Noua aplicatie a retelei de socializare Facebook este in curand disponibila pentru toti utilizatorii. Vezi despre ce este vorba si cu ce schimbari te vei confrunta.


Potrivit thenextweb.com. Facebook-ul renunta la optiunea de trimitere a mesajelor instant si ii obliga pe utilizatori sa-si descarce aplicatia de mesagerie, daca vor sa continue sa comunice cu prietenii lor. 

Se pare ca incepand de astazi, utilizatorii din anumite tari europene vor primi notoficari cu privire la acest aspect.

Conform declaratiei unui reprezentant al retelei de socializare, acestia au recurs la aceasta masura in urma rezultatului unui studiu, potrivit caruia mesajele trimise prin optiunea de mesagerie de pe Facebook ajung cu 20% mai greu la destinatar decat cele transmise prin intermediul aplicatiei instalate direct pe telefonul mobil.

"Am pus bazele unui sistem de transmitere rapida a mesajelor intre utilizatorii Facebook-ului prin intermediul aplicatiei Messenger, iar in prezent ne concentram toata energia si resursele noastre in vederea dezvoltarii acestei experiente unice.", a declarat un reprezentant al retelei de socializare.

"Utilizatorii vor primi mai multe notificari inainte sa aiba loc schimbarea si vor avea ocazia sa afle mai multe despre aplicatia Messenger si beneficiile ei.", a completat acesta.

related posts

Modifică setările cookies