Nu e totul doar lapte și miere: la ce va renunța Hailey Baldwin ca să se poată căsători cu Justin Bieber


În urmă cu o vreme, actorul Alec Baldwin i-a transmis, prin intermediul presei, un mesaj nepoatei sale, Hailey: mai precis, i-a spus că o sfătuiește să petreacă cât mai mult timp cu viitorul ei soț.

Tag-uri:

Fotomodelul a luat sfatul unchiului său în serios, de vreme ce, spun surse din anturajul cuplului pentru publicația britanică Daily Mail, Hailey și-ar fi anunțat deja părinții și prietenii apropiați că vrea să renunțe la cariera de fotomodel. 

La rândul său, Bieber pare să fi spus că vrea să renunțe la o parte dintre concertele pe care le are și plănuiește să facă asta din același motiv: pentru a petrece cât mai mult timp alături de Hailey.

„Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și ambii pun familia pe primul loc.", a spus sursa din anturajul celor doi, citată de The Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Fotomodelul și cântărețul s-au logodit în urmă cu câteva luni în Bahamas.

Cântărețul canadian a cerut-o pe Hailey într-un restaurant din Bahamas, au spus atunci surse apropiate cuplului pentru Daily Mail. Atât tatăl lui Bieber, Jeremy Bieber, mama lui Bieber, Patty Malette, cât și tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin, i-au felicitat pe cei doi pe rețelele de socializare. 

"Să spun că sunt mândru ar fi prea puțin! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris atunci pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a cântăreţului.

"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!", a scris la acea vreme și Stephen Baldwin, tatăl modelului. Tatăl lui Hailey și-a șters, însă, postarea de pe Twitter la scurt timp după ce a publicat-o. 

Mama artistului, Patty Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.

Două persoane care au fost de față au povestit pentru TMZ cum s-a desfășurat momentul: „Toată lumea dansa salsa, iar bodyguarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că va avea loc ceva special. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea.”

Hailey a primit de la Bieber un inel de logodnă uriaș, iar fotografiile au devenit virale în social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bruh...wait a minu-

A post shared by Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) on

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, majoritatea exclamând că e diamantul pe care îl poartă Hailey pe deget e cel mai mare pe care l-au văzut vreodată. 

Justin (24 de ani) și Hailey (21 de ani) aveau o relație de o lună în momentul în care Bieber a cerut-o de nevastă. Înainte de Hailey, Bieber a mai avut o relație cu cântăreața americană Selena Gomez. 

related posts