O mireasa a avut o supriza de proportii la nunta. Cum a ales mirele sa-si declare dragostea in fata invitatilor VIDEO


Moda cererilor in casatorie spectaculoase si a dansurilor supriza la nunta e in floare, dar se pare ca suntem martorii unui nou trend: suprizele din partea mirilor.


Tom Fletcher, solistul trupei McFly, s-a logodit in aprilie 2011 cu iubita lui Giovanna Falcone.

Cei doi se stiu inca de la varsta de 13 ani, iar cantaretul s-a asigurat ca cererea in casatorie va fi una memorabila, asa ca a organizat-o la scoala Sylvia Young Theatre School, undei cei doi s-au cunoscut.

Surprizele din partea tanarului indragostit pentru mireasa sa nu s-au oprit aici. Pentru nunta, care a avut loc in mai anul trecut, Tom a anuntat pe toata lumea ca va tine un discurs. In loc sa asculte insa un speech siropos si balbait, invitatii au avut surpriza sa-l asculte pe Tom cantatand.

Mirele a pregatit un colaj cu cele mai cunoscute melodii ale formatiei sale, pe acordurile carora le-a cantat, pe rand, cavalerilor si domnisoarelor de onoare, cumnatei si surorii sale, parintilor si socrilor si, bineinteles, sotiei sale.

Momentul a emotionat pe toata lumea, iar filmuletul pe care Tom l-a postat pe YouTube a strans mai bine de 10 milioane de vizionari.

Urmareste-l mai jos si spune-ne ce parere ai despre gestul mirelui in comentarii!

 

related posts

Modifică setările cookies