O nouă lovitură pentru casa regală britanică. Nunta prințesei Beatrice, în pericol


Prințesa Beatrice de York, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și-a programat nunta cu afaceristul Edoardo Mapelli Mozzi la 29 mai 2020, însă sunt șanse mari ca evenimentul să fie amânat în contextul epidemiei cu coronavirus.


În plin scandal legat de „dezertarea” ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, casa regală britanică spera că-și va putea recupera o parte a prestigiului pierdut printr-o nuntă fastuoasă, iar relația dintre Beatrice și Edoardo le-a oferit acest prilej.

Surse apropiate cuplului s-au confesat însă în presă despre îngrijorările legate de desfășurarea nunții la data preconizată, adică peste două luni și jumătate. Cum epidemia cu coronavirus e în plină expansiune, inclusiv în Regatul Unit, e greu de crezut că în foarte scurt timp se va permite organizarea unei nunți regale.

De asemenea, nimeni nu va risca s-o expună inutil pe Regina Elisabeta (93 de ani), care de altfel a fost izolată în această perioadă critică, la Castelul Windsor, pentru a nu contracta temuta boală. Mai mult decât atât, familia logodnicului lui Beatrice, omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, e din nordul Italiei (principala zonă din Europa afectată de coronavirus), astfel că o eventuală venire a acestora la Londra va provoca multă suspiciune.

Foto Getty

related posts

Modifică setările cookies