Drama unei castigatoare a 9 premii Grammy! A aflat ca are o tumoare pe creier dupa ce a inceput sa uite versurile pieselor!


Sheryl Crow a anuntat intr-un interviu din  Las Vegas Journal ca a fost diagnosticata cu o tumoare cerebrala benigna, la sase ani dupa ce a reusit sa invinga cancerul mamar.


Sheryl Crow, care a avut o relatie cu ciclistul american Lance Armstrong intre 2003 si 2006, a spus ca a inceput sa se ingrijoreze, recent, atunci cand a inceput sa uite versurile pieselor sale, in timp ce se afla pe scena, scrie Mediafax.

"Eram atat de ingrijorata pentru memoria mea, incat am facut un RMN. Am descoperit ca aveam o tumoare la creier", a declarat artista americana, in varsta de 50 de ani. "Apoi mi-am spus: «Ai vazut? Stiam eu ca e o problema»", spune Sheryl Crow.

Fotografia care I-A SALVAT VIATA. Diferenta dintre doua surori gemene, vizibila doar in aceasta imagine – FOTO

"Nu am vorbit cu nimeni despre aceste lucruri", a adaugat cantareata, care a primit rezultatele acelei analize RMN in noiembrie 2011. "Este insa o tumoare benigna, nu am motive de ingrijorare", a adaugat ea.

 Agentul de presa al cantaretei a declarat pentru revista People ca Sheryl Crow este sanatoasa si fericita. Tumoarea in cauza este un meningiom, o tumoare tipic benigna, care se dezvolta din tesuturile care acopera creierul si maduva spinala. Tumoarea artistei americane nu necesita o interventie chirurgicala.

In 2006, in momentul in care s-a despartit de Lance Armstorng, Sheryl Crow a anuntat ca era bolnava de cancer mamar.

Afla mai multe de pe mediafax.ro.

related posts