8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ziua de LUNI


Nu exista om care sa nu se fi plans, cel putin o data in viata, de faptul ca e luni. Acest inceput de saptamana in care nici iarba nu creste, nici cheful de munca nu apare si nici macar zambetele. Vezi cateva lucruri pe care sigur nu le stiai pana acum despre luni. 


1. Cei mai multi dintre oameni nu zambesc pana la ora 11:16 a.m.
Un studiu britanic a ajuns la concluzia ca marea majoritate dintre oameni nici nu schiteaza un zambet pana la pranz. 

2. Sexul, cea mai buna ocupatie pentru ziua de luni
Televizorul si sexul sunt singurele atractii pentru oameni cand vine vorba de cum sa-si petreaca ziua de luni. Doar asa pot sa treaca peste "mini-depresia" de luni.

3. Peste 50% din oameni intarzie la munca 
Luni nici iarba nu creste, asa ca de ce sa ne grabim la serviciu? :)

4. 12 minute de revolta
In total, in fiecare zi de luni ne plangem aproximativ 12 minute de faptul ca e... luni.

5. Productivitatea, la cote minime
Din nefericire pentru sefi, chiar daca angajatii sunt la birou toata ziua de luni, ei lucreaza cu adevarat doar 3-4 ore. Este capacitatea maxima de concentrare :)

6. Ziua preferata pentru sinucidere
Statisticile spun ca cele mai mari multe sinucideri au loc in prima zi de saptamana. Este o zi urata, dar nici sa incepi cu stangul la extrem.

7. Ziua atacurilor de inima
Ei bine, cineva tot este in plina forma luni. In aceasta zi au loc cu 20% mai multe atacuri de cord fata dezilele din restul saptamanii. Printre cauze, se numara stresul si tensiunea crescuta din cauza intoarcerii la munca. 

8. Ziua perfecta pentru cumpararea unei masini
Ei bine, exista si un lucru bun asociat cu ziua de luni. Se pare ca vanzatorii de masini sunt ceva mai flexibili la negocieri in prima zi a saptamanii, mai ales ca au de-a face cu mai putini clienti decat in weekend. Iar celalalt sfarsit de saptamana e departe, asa ca... pune-te pe negociat. Ai grija doar sa nu-ti creezi probleme cu inima :)

related posts

Modifică setările cookies