Paris Hilton, așteptată la București cu șampanie de lux și friptură care costă 10 lei gramul


Supermodel, femeie de afaceri, vedetă de televiziune și DJ de succes, Paris Hilton vine joi pentru prima dată în România să pună muzică într-un club din București. Gazdele sale i-au pregătit o recepție de zile mari.


Paris Hilton (37 de ani) va fi răsfățată la maximum în timpul scurtei sale șederi în București. Vedeta, care vine în Capitală de la Barcelona cu un avion de linie, va fi cazată la hotelul patronat de familia ei, în cel mai scump apartament. Gazdele o vor aștepta cu o sticlă de șampanie de șase litri, care valorează 99.000 de lei, iar la cină va fi servită, printre altele, cu o friptură de vită care costă 10 lei pentru fiecare gram de carne (1.000 de lei/100 de grame). 

Carnea din care îi va fi preparată mâncarea nu e una oarecare. Carnea de vită Hida provine de la animale crecute în zona orășelului muntos Takayama, regiunea Gifu, din centrul Japoniei, și este o raritate.

Paris Hilton, care a făcut o pasiune din a mixa muzică în cluburi începând cu anul 2012, va susține un show în noaptea de joi spre vineri (5-6 iulie 2018) în Nuba Summervibes. Evenimentul care o are în centrul atenției pe Paris va începe puțin după miezul nopții, iar locurile s-au rezervat aproape în întregime. Cine vrea să meargă la eveniment, poate achita tariful de acces (130 de lei) la intrare.

Deși situația financiară a moștenitoarei imperiului hotelier creat de stră-străbunicul ei este una foarte bună, Paris câștigă foarte mulți bani din reprezentanțiile ei în cluburi. De obicei pune muzică în cele mai exclusiviste localuri din lume, pentru care solicită până la un milion de dolari pe seară

 

#Pride #Vibes ✨????????????????????????✨ #Paris #ParisHilton

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Paris Hilton va pleca din capitala României vineri în jurul prânzului, iar pe 12 iulie va susține o altă reprezentație în Spania, la Marbella. Pe 18 august are programată o nouă vizită în România, unde va mixa muzică pe Litoral, la Mamaia.

FULLSCREEN
Paris Hilton, așteptată la București cu șampanie de lux și friptură care costă 10 lei gramul
  • /

related posts