Perfecte.ro e in CTRL si la volan: Am condus cel mai puternic Ferrari din lume! Afla cum a fost!


Unii sar cu parasuta, altii fac bungee jumping, noi am condus un Ferrari 599 GTB, cel mai rapid Ferrari din toate timpurile. Daca ai si tu un top al lucrurilor pe care trebuie sa faci cel putin o data in viata, merita sa adaugi acolo si un drive test cu Ferrari! Perfecte.ro a primit in test un Ferrari si a demonstrat ca femeile in CTRL se descurca la volan la fel de bine ca si barbatii! 


Suna ciudat sa stii ca esti la volanul unei masini care poate atinge o viteza maxima de 335km/h. Cred ca nu am constientizat asta atunci cand m-am urcat in Ferrari. De fapt, cand am coborat, pentru ca este atat de jos, incat aveam  impresia ca celelalte masini merg pe o strada suspendata.  Asta cred ca este si marele dezavantaj al acestei masini. Fiind foarte joasa si rigida, gropile sau canalele din Bucuresti sunt un adevarat calvar. 

Nu ca pe tocuri n-as conduce bine, dar pentru drive testul Ferrari am renuntat complet la ele. Am purtat o tinuta lejera si foarte simpla, pentru ca un asemenea accesoriu e suficient.

 “Trebuie sa fie o bucurie masina asta si mai ales ocazia de a o conduce, deci sa nu o privesti altfel,” mi-a spus Lucian Sonea, Marketing Manager Forza Rossa, inca de cand m-am urcat in masina. Asa ca m-am conformat si am lasat emotiile deoparte.

Daca la inceput, indicatiile ma faceau sa ma simt ca la scoala de soferi, dupa primele minute totul a decurs foarte natural. Ma asteptam sa fie o masina greu de controlat, avand in vedere ca am condus cel mai puternic Ferrari din lume. Dar motorul de 6000 cm3 si cei 620 cp nu mi-au dat nicio secunda senzatia ca pierd controlul, pentru ca frana functioneaza la fel de bine ca si acceleratia.

Am aflat de la bun inceput ca Ferrari se opreste mai rapid decat orice masina, asa ca nu mi-a fost frica sa apas pedala de acceleratie, mai ales ca la 140 la ora aveam impresia ca merg cu 50.

O adevarata experienta, ce pot sa zic... Daca veti avea vreodata ocazia sa conduceti un Ferrari, sa nu o ratati! Merita din toate punctele de vedere :)
 

  • Perfecte.ro e in CTRL si la volan: Am condus cel mai puternic Ferrari din lume! Afla cum a fost!

related posts

Modifică setările cookies