Povestea ei a impresionat milioane de oameni. Ce face aceasta tanara desi un rechin a lasat-o fara mana cand era doar o copila


Este incredibil cum o femeie poate fi atat de puternica, incat sa treaca pentru handicapul de a nu avea o mana si sa duca o viata normala.


Pentru orice femeie, aspectul fizic este extrem de important. Povestea lui Bethany Hamilton nu doar impresioneaza, ci socheaza de-a dreptul prin vointa si taria de care a dat dovada dupa ce viata i-a intors spatele.

Bethany s-a nascut in 1990 intr-o familie de surferi, dezvoltand o dragoste speciala pentru acest sport. Astfel, ea a participat la tot felul de competitii inca de mic copil si a castigat multe dintre ele.

La varsta de 14 ani, viata parea ca s-a sfarsit pentru ea. Un rechin a atacat-o in timp ce facea surf si a lasat-o fara un brat. Dupa mai multe interventii chirurgicale, Bethany s-a recuperat spectaculos spre uimirea tuturor celor din jur, dar mai ales a doctorilor.

La doar o luna de zile de la sangerosul atac asupra ei, sportiva a revenit pe placa de surf si a castigat multe concursuri importante. Povestea incredibila de viata a adus-o in mijlocul emisiunilor TV, iar aparitiile sale publice au emotionat audienta si au intarit ideea ca ambitia si devotamentul fata de ceea ce iubesti sa faci intrec orice limite, de orice natura, fizica sau psihica.

Bethany si-a impartasit experienta de viata in autobiografia intitulata “Soul Surfer”, lansata in anul 2004, aceasta fiind doar prima din sirul lung de carti pe care le-a scris de atunci. Despre viata ei exista chiar si un film.

Frumoasa sportiva, incercata greu de viata, a gasit puterea sa fie alaturi de cei nevoiasi, astfel incat a infiintat fundatia “Friends of Bethany” care ii sprijina pe cei care au supravietuit atacurilor rechinilor si isi dedica o mare parte din timp scopurilor caritabile, fiind o inepuizabila sursa de inspiratie si speranta.

Credinta in Dumnezeu si increderea ca totul va fi bine au tinut-o in viata pe Bethany dupa teribilul accident. Viata ei decurge cat se poate de normal, este fericita si urmeaza sa se casatoreasca in curand.

related posts

Modifică setările cookies