Povestea incredibilă a româncei care a murit la Paris, după ce a cazut în gol lângă Turnul Eiffel


Tânăra în vârstă de 23 de ani se afla într-o vacanță romantică la Paris împreună cu iubitul ei, care urma să o ceară în căsătorie. 

Tag-uri: #romanca Paris

Iulia a căzut de la 12 metri înalțime, de pe o clădire din zona Trocadero, unde foarte mulți turiști vin să-și facă fotografii, cu Turnul Eiffel în fundal. 

 

“Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo cinci mii de oameni. Erau nişte stâlpuleţi care nu erau asiguraţi, lumea se urcă pe ei şi făcea poze cu turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi şi cred că s-a dat mai departe să nu mai fie cineva în poza şi am auzit hiiii... A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare.”, a decalarat Andrei, iubitul fetei pentru www.stirileprotv.ro 

 

"Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinţii care au ajuns imediat a doua zi dimineaţă să-şi dea acordul. Ne-au cerut şase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte puţin în spital şi abia după ce familia a contactat un avocat au redus din sumă.”, a mai spus iubitul fetei.

 

 Vezi în GALERAI FOTO mai multe imagini cu tânăra 

related posts

Modifică setările cookies