Primele portrete oficiale de la botezul Prinţului Louis au fost dezvăluite


La o săptămână după botezul celui mai nou membru al familiei regale, prinţul Louis, 4 portrete au fost împărtăşite cu publicul pe pagina oficială de Twitter a Palatului Kensington, pentru celebrarea zilei fericite.


Mândrii părinți, Prinţul William şi Kate Middleton l-au ales pe Matt Holyoak, unul dintre cei mai buni fotografi de portrete din lume, pentru a surprinde momentele fericite ce au avut loc la Clarence House după botezul micului prinţ în Capela Regală a Palatului St. James. Din nefericire, Regina Elizabeta şi Prinţul Philip nu au putut fi prezenţi la botez din cauza programului încărcat din ultimele două săptămâni. 

 


 

Cele 4 poze îl arată pe cel mic înconjurat de familia sa. Prinţul Louis poate fi văzut în îmbrăcămintea albă de la botez, o replică a hainelor ce datează din era victoriană.

Prima fotografie îi surprinde pe Will, Kate şi cei 3 copii ai lor, împreuna cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, Prinţul Charles şi Camilla, ducesa Cornwall, dar şi familia ducesei Kate, Carol şi Michael Middleton, James Middleton, Pippa Middleton şi James Matthews. 

 


Cel de-al doilea portret îi include numai pe membrii familiei regale, iar cel de-al treilea, noua familie de 5 a Prinţului William. Fotograful a capturat şi un moment tandru dintre Ducesa de Cambridge şi noul născut, în cea de a patra poză în care mama îl admiră pe fiul ei.


 

 „Am fost cu adevărat onorat de invitaţia de a realiza pozele oficiale la botezul Prinţului Louis, şi de ocazia de a fi martor la un eveniment atât de fericit. Toată lumea era relaxată şi plină de voie bună, a fost o adevarată plăcere. Pot doar spera că am surprins o parte din acea bucurie în pozele mele” a declarat fotograful Holyoak ulterior.

 

related posts

Modifică setările cookies