Prințul Harry și ducesa Meghan sunt obligați să returneze cadouri de nuntă în valoare de 8 milioane de euro. Care e motivul


Prințul Harry și ducesa Meghan, a căror ceremonie religioasă a avut loc în 19 mai, sunt obligați să returneze cadouri de nuntă în valoare de 8 milioane de euro.


Cadourile au fost primite de la diverse companii celebre care au sperat astfel să își crească notorietatea brandului, scrie The Independent.

Palatul Kensington urmează niște reguli stricte atunci când vine vorba de cadourile pe care un cuplu le primește cu ocazia nunții, iar Harry și Meghan nu fac excepție de la regulă. Mai precis, potrivit The Independent, protocolul regal prevede ca membrii familiei regale să nu accepte cadouri oferite în scop comercial, precum și daruri oferite de persoane pe care nu le-au cunoscut personal.

Reprezentanții cuplului sunt obligați, astfel, să facă un triaj și să returneze cadourile care încalcă aceste reguli. Printre altele, vor fi returnate, de exemplu, două costume de baie care le-au fost trimise celor doi de Bags of Love. La polul opus, Palatul Kensington a decis că mirii pot păstra cei doi ursuleți koala primiți de la reprezentanții regiunii South Wales, care vor fi cazați permanent la grădina zoologică Taronga Zoo.

De cealaltă parte, și darurile făcute de Harry și Meghan au început să fie triate de invitații care le-au primit. Site-ul contactmusic.com scrie că ducele și ducesa au decis să invite la nunta lor și aproximativ 200 de persoane obișnuite, de la diverse organizații caritabile cu care au colaborat de-a lungul timpului, 100 de elevi, precum si peste 600 de locuitori din Windsor.

Aceștia au primit drept cadou de la miri o pungă cu inițialele lor care conținea, printre altele, o broșură cu programul ceremoniei, o monedă din ciocolată aurie, un magnet de frigider și o ilustrată. O mare parte dintre aceste cadouri au apărut în weekend pe site-ul eBay, unde erau licitate cu sume care ajungeau chiar și la 10.000 de lire sterline.

Harry și Meghan s-au căsătorit în 19 mai, în capela St. George din Windsor, într-o ceremonie care a fost televizată. Printre invitații care au participat la nunta lor au fost și Amal și George Clooney, Victoria și David Beckham, Oprah Winfrey, Elton John, James Blunt, Tom Hardy, Serena Williams, dar și două foste iubite de cursă lungă ale mirelui, Chelsy Davy și Cressida Bonas.

related posts

Modifică setările cookies