Puterea machiajului. Cum arata niste persoane obisnuite dupa ce sunt fardate de profesionisti


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca, prin anumite tehnici de machiaj si Photoshop, o persoana se poate transforma dramatic. Uneori insa, schimbarile sunt pur si simplu incredibile!


Machiajul are scopul de a ne face mai frumoase si mai atragatoare, insa ce facem cand ne schimba in cu totul si cu totul alta persoana?

In timp ce o mare parte din vedete isi retuseaza fotografiile in Photoshop pentru a ascunde imperfectiunile si complexele de care sufera, specialistii in make-up fac o munca de milioane. Atat vedetele cat si persoanele obisnuite care ajung pe mana lor sufera niste schimbari de look atat de mari, incat nici proprii parinti nu le-ar recunoaste.

Fara a apela la vreun proces tehnologic de modificare a aspectului fizic, artistul se foloseste strict de machiaj pentru a obtine niste efecte de proportii, care pur si simplu ii uimesc pe toti. Uneori rezultatele sunt atat de impresionante, incat iti vine greu sa crezi ca este doar mana stilistului si nu a avut si Photoshop-ul minime contributii.

Iata cateva imagini care demonstreaza cat de tare se pot transforma trasaturile unor persoane doar cu ajutorul fardurilor:

 

Before and after. #powerofmakeup #freckleface

A photo posted by Mee Yang (@meexyang) on

related posts

Modifică setările cookies