Raluca Arvat a fost cucerita de Barcelona


Raluca Arvat, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport, a fost cucerita de Barcelona, orasul in care si-a petrecut o saptamana de vacanta alaturi de iubitul ei.
 


“Am fost pentru prima data in viata mea la Barcelona, dar ne-am promis ca nu va fi ultima. Barcelona este un oras fascinant, care te convinge sa vrei sa revii acolo. Atmosfera de poveste, creatiile impresionante ale lui Gaudi si parfumul romatic al orasului – reteta unica pentru ca Barcelona sa fie unica, speciala si sa vrei sa o revezi iar si iar.”, povesteste vedeta Pro Tv.

Chiar daca a stat 7 zile in Barcelona si a mers cate 10 ore pe zi pe jos, Raluca simte ca mai are o multime de comori de descoperit in acest oras: “Am batut Barcelona in lung si-n lat cu autobuzul decapotabil si ziua si noaptea si nu ne mai saturam…”.

A ramas fara cuvinte atunci cand a vazut Sagrada Familia, a savurat fiecare opera ce poarta semnatura lui Gaudi, s-a pierdut prin furnicarul de pe Rambla, a gustat din fructele ce “colorau” celebra Boqueria, a descoperit natura perfecta in Parcul Guell, a vizitat Palatul Regal si s-a bucurat de pitorescul celebrelor fantani care danseaza: “Spectacolul de la miezul noptii, cu apa interpret principal este aparte – feeria de culori si jocul apei te duc cu gindul la un vulcan mai degraba decit la o fintina.”, povesteste Raluca.

Norocul a facut ca prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport sa fie la Barcelona exact cand s-a jucat meciul pentru Trofeul Juan Gamper, chiar pe stadionul Camp Nou, astfel ca Raluca a mai bifat o dorinta veche neimplinita pana atunci.

“A fost extraordinara atmosfera pe stadion – erau 90 de mii de oameni care i-au aplaudat la maxim pe jucatorii Barcei si pe cei ai Milanului, mai ales pe Ronaldinho,” spune cu pasiune Raluca.

Si ca vacanta in Barcelona sa le aiba pe toate, Raluca si iubitul ei s-au bucurat cateva ore si de mare si plaja: “Pentru ca tot aveam marea atit de aproape, ne-am dus si la plaja Barceloneta intr-una din zile, chiar daca numai pentru citeva ore. Erau multe alte lucruri de vazut in Barcelona decit sa stam la plaja.”. 

related posts

Modifică setările cookies