Răspunsul primit de Drake după ce a invitat-o pe Heidi Klum în oraș


Heidi Klum a povestit la „The Ellen Show” că Drake i-a trimis mai multe mesaje în care îi propunea să iasă în oraș, însă modelul a refuzat de fiecare dată. 

Tag-uri: #Drake #Heidi Klum

Mai mult, Heidi i-a transmis rapper-ului candian și un mesaj prin intermediul emisiunii.

„Drake, îmi pare rău, dar nu-ți voi răspunde la mesaje.”, a spus ea.

Potrivit spuselor modelului, artistul ar fi făcut rost de numărul ei de telefon de la un prieten comun și, din acel moment, ar fi început să-i trimită mesaje cu nemiluita, deși știa că Heidi avea o relație cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, de care o despart 16 ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Tom Kaulitz (@tomkaulitzofficial) on

In foto: Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel

Modelul a povestit și contextul în care pare să-i fi venit ideea lui Drake. 

În luna februarie a acestui an, Klum a fost invitată în emisiunea „The Ellen Show”, unde a acceptat provocarea: ”Who'd You Rather?". Mai exact, Heidi Klum era nevoită să aleagă o anumită persoană dintr-o listă prestabilită cu care să facă anumite lucruri.

De-a lungul jocului, modelul canadian l-a ales pe Drake de nouă ori - în detrimentul lui Brad Pitt, Harry Styles sau Jake Gyllenhaal. Drake a aflat de preferinţele lui Heidi Klum şi nu a ezitat să intre în contact cu ea pentru a-şi încerca norocul.

Pe lista de iubite celebre ale lui Drake se află și Rihanna, Jennifer Lopez, Tyra Banks și Nicki Minaj.  

Klum (44 de ani) a fost căsătorită de două ori: cu Ric Pipino, între 1997 și 2002 și cu Seal, între 2005 și 2012. Între căsniciile cu Pipino și Seal.

Între cele două căsnicii a avut și o relație foarte mediatizată cu Flavio Briatore, fostul manager al echipei de Formula 1, Renault.


xxxx

related posts

Modifică setările cookies