Romancele, pasionate de literatura erotica? Ce spun preferintele in materie de carti despre ele


Opt dintre cele mai cumparate 10 titluri din Romania sunt carti care privesc transformarea personala, motivatia si resorturile psihologice, insa nu lipsesc din preferintele cititorilor nici cartile de beletristica cu subiect erotic.


Printre titlurile preferate de cei care au achizitionat carti de la libraria Elefant.ro se numara "Cele 50 de vicii ale Domnului Grey", de E.L. James, "Studiul China", de T. Colin Campbell, "Sanatatea are gust", de Mihaela Bilic, "Secretul", de Rhonda Byrne, si "Jamie, ministrul hranei sanatoase", de Jamie Oliver.

"Romanii dau bani pe carti care sunt simptomatice pentru motivatia (interesul) lor: sanatate, dar nutritie (are tangente si cu corpul si cu frumusetea), erotism in diferite versiuni (mai mult sau mai putin exotice pentru ei) si carti despre echilibru, fericire, dezvoltare personala si tot ce tine de psihismele lor si de atitudinea fata de viata. Consumatorii de carti sunt mai degraba femei, caracterizate prin interesul pentru tematicile respective - nutritie, introspectie si spaime fizice", spune psihologul Aurora Liiceanu potrivit Mediafax.

Potrivit comunicatului, si in Romania, ca pe majoritatea pietelor din lume, cel mai vandut titlu al anului a fost, pana in prezent, "Cele 50 de vicii ale domnului Grey", primul volum din trilogia semnata E.L. James. "Jocurile foamei", cel de-al doilea bestseller in tarile europene, precum Germania, Franta si Marea Britanie, este depasit in Romania de noile editii ale romanelor "Un veac de singuratate" si "Dragostea in vremea holerei" de Gabriel Garcia Marquez.

Cel mai popular gen in randul cumparatorilor de pe site-ul Elefant.ro au fost romanele cu urmatoarele titluri:

  • "Cele 50 de vicii ale Domnului Grey", de E.L. James
  • "Dragostea in vremea holerei", de Gabriel Garcia Marquez. (editia 2012)
  • "Mostenirea (al patrulea volum al ciclului "Eragon - Mostenirea"), de Christopher Paolini
  • "Chemarea Ingerului", de Guillaume Musso
  • "Un veac de singuratate", de Gabriel Garcia Marquez (editia 2012)
  • "Jocurile Foamei: Sfidarea" (Hardcover), de Suzanne Collins
  • "Jocurile Foamei: Revolta" (Hardcover), de Suzanne Collins
  • "Copilul german", de Camilla Lackberg
  • "Urzeala Tronurilor", de George R. Martin
  • "Dansul dragonilor", de George R. Martin 

Ai citit vreuna dintre cartile de pe lista? Ai fost si tu atrasa de “Cele 50 de vicii ale domnului Grey”?

related posts

Modifică setările cookies