Barbatilor le place Craciunul mai mult decat femeilor


Se pare ca Sarbatorile de iarna atat de adorate de toata lumea sunt vazute complet diferit de femei si barbati, iar in mod surprinzator, cei carora le place cel mai tare Craciunul sunt chiar barbatii. Iata ce explicatie stiintifica au gasit cei de la Tokii, un site dedicat cuplurilor si comunicarii dintre parteneri.


In urma unor chestionare, cercetatorii au aflat ca barbatii se descurca mai bine cu toata febra sarbatorilor, iar lipsa de stres, in aceste situatii, ii face sa aprecieze mai mult sarbatoarea in sine.

80% dintre femei au spus ca lucruri precum curatenia, cheltuielile si asteptarile ridicate sunt cele mai stresante parti ale sarbatorilor de iarna, in timp ce 63% dintre barbati considera ca sunt stresati doar de curatenie si ca nu iau in considerare cumparaturile, gatitul sau decorarea casei.

50% dintre femeile chestionate au spus ca si-ar dori sa nu isi descarce nervii acumulati asupra altor persoane, iar procentul a fost egalat si de barbati.

Intrebati daca Sarbatoarea Craciunul este preferata lor, 59% dintre barbati au raspuns afirmativ, in timp ce dintre femei, doar 50% s-au declarat multumite. 

related posts

Modifică setările cookies