Scrisoarea noastra catre Mos Craciun


Draga Mos Craciun, anul asta nu cerem mult, ci doar strictul necesar. Fii dragut si indeplineste macar 3-4 lucruri din lista noastra ca doar… doar o data-i Craciunul! Iar noi suntem cuminti (aproape) tot anul. 


1. Sa se ingrase Victoria Beckham. Nu mult… doar vreo 5-7 kg! Cat sa nu mai para imposibil pentru noi, restul lumii, sa aratam la fel de bine.

2. Sa dispara efectul tuturor operatiilor estetice (de marirea a sanilor, de liposuctie sau liftinguri faciale, absolut toate). Plus phoshopul! Ha, sa va vedem acum, dive de plastic!

3. Iubitii nostri sa semene mai mult cu Rob Thomas si mai putin cu Jason Alexander. Sau lasa cate o clona a lui Rob Thomas sau a lui Bradley Cooper sub bradul fiecareia dintre noi. Ne descurcam de acolo!

4. Ciocolata sa fie aliment obligatoriu in toate curele de slabire.

5. De acum pana la pensie, sa ne trezim in fiecare dimineata fara cearcane, pungi sub ochi, cosuri, celulita…

6. Reducerile de lichidare de stocuri sa tina 12 luni pe an.

7. Oricat de mult am cheltui, sa nu intram niciodata in overdraft.

8. UGG-urile sa fie la moda pana la sfarsitul lumii. Si, daca te simti generos, convinge stilistii ca ele pot fi purtate chiar si cu rochii de seara.

9. Fostii nostri iubiti sa fie dependenti de scutece pentru adulti si pastile pentru potenta.

10. Femeile cu care ei ne-au inselat… Ce sa le mai dorim? Daca barbatii trebuie sa poarte scutece, e suficient. PS: renunta la curea pentru ca iti scoate in evidenta burta! Si poate incerci niste Pilates: face minuni pentru abdomen!

related posts