Se rupe patul, nu de alta! Sexul în 3, interzis la Olimpiada de la Tokyo


Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo din această vară (24 iulie – 9 august) îi vor primi pe oaspeţi în 18.000 de paturi confecţionate din carton, dar care nu pot susţine decât o greutate limitată.


Ideea niponilor de a folosi materiale reciclabile este una lăudabilă, însă producătorul respectivelor paturi a ridicat o problemă de ordin sexual la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Ei bine, pentru că paturile sunt prevăzute să funcţioneze cu o sarcină de maxim 200 de kilograme, s-a recomandat folosirea acestora de către una sau cel mult două persoane. Ca urmare, pentru a evita din start surprizele neplăcute, producătorul a interzis utilizarea paturilor din carton în alte destinaţii, de exemplu de către amatorii de sex în 3.

Japonezii s-au gândit şi la acest aspect în contextul în care Jocurile Olimpice, de vară sau de iarnă, reprezintă competiţii recunoscute pentru activitatea sexuală desfăşurată în Satul Olimpic pe parcursul celor două-trei săptămâni de şedere. Drept dovadă, la precedenta ediţie a Jocurilor de vară, la Rio în 2016, sportivilor veniţi din întreaga lume le-au fost distribuite aproape jumătate de milion de prezervative.

De asemenea, la ediţia de iarnă din urmă cu doi ani (Pyeonchang 2018) s-a constatat o utilizare alarmant de mare a aplicaţiei Tinder, folosită de cei care îşi caută parteneri în apropiere.


 

related posts

Modifică setările cookies