Secretul longevității Reginei Elisabeta. Care este dieta suveranei în vârstă de 92 de ani


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanie a împlinit în luna aprilie 92 de ani și uimește  o lume întreagă cu vivacitatea și energia ei.


Care este secretul longevității ei? Este o întrebare care vine natural, atunci când vorbim despre simpatica suverană, care deține recordul de cel mai longeviv monarh al Regatului Unit.
 

În timp ce multe lucruri s-au schimbat în lume în timpul domniei ei, preferințele alimentare nu s-au schimbat prea mult, potrivit bucătarului ei de la Palat. De două ori pe săptămână, Regina primește o listă cu sugestii de meniu și marchează ce îi place. 

Iată meniul celei mai faimoase femei din lume, publicat de BrightSide: 

 

1. Ceai cu un biscuit înainte de micul dejun

Regina își începe ziua mai devreme cu cană de ceai proaspăt preparat din Earl Gray, fără zahăr și câteva biscuiți.

Micul dejun tipic al Reginei include fructe și cereale. Ea mai consumă uneori pâine prăjită cu gem sau marmeladă și, în ocazii foarte speciale, ouă cu somon afumat și niște trufe. 

 

3. Un pahar de gin înainte de prânz

Aparent, Majestatea sa îi place să aibă un cocktail înainte de prânz: gin și Dubonnet, cu multă gheață și o felie de lămâie. Reteta pentru acest cocktail poate fi gasita online.

 

 4. Fără făinoase la prâbnz sau cină

Regina sevește prânzul la ora 13:00. Consumă de obicei, pește la grătar pe un pat de spanac sau dovlecei sau pui la grătar cu o salată. Regina tinde să evite alimentele care conțin amidon, astfel că nu există în meniu paste, orez sau cartofi.

 

5. Ceai după-amiază cu prăjituri și sandvișuri

Ceaiul de după-amiază este servit cu un tort de miere și cremă sau cu o prăjitură din biscuiți din ciocolată, pe care Majestatea sa o adoră. Potrivit fostului bucătar-șef, McGrady, două tipuri de sandwich-uri sunt obligatorii la ceaiul de la ora 5, cum ar fi castravetele, somonul afumat și oul cu maioneză sau șuncă și mustar. În plus, Regina ami servește și pâine cu gem și unt.

 

6. Friptura bine făcută pentru cină

Regina Elisabeta al II-lea preferă pentru cină carnea din fermele producătorilor locali. Preferată frictura  servită cu un sos de ciuperci, smântână și whisky. Consumă și iel, carne de vită, oaie, sau cocoș.7. Un pahar de șampanie


Regina adoră șampania. În fiecare seară, încheie cina cu un pahar de șampanie. Spune că o relaxează și o face să doarmă mai bine. 

 


 

FULLSCREEN
Secretul logevității Reginei Elisabeta. Care este dieta suveranei în vârstă de 92 de
  • /

related posts

Modifică setările cookies