Selfie-ul perfect poate fi obținut cu ajutorul operațiilor? “Pacienta vine la cabinet cu poza vedetei pentru a arăta identic cu ea”


Tot mai multe fete au început să fie obsedate de aspectul fizic, mai ales când vine vorba de poza perfectă. Și nu, aplicațiile de modificare a pozelor nu le mai ajută, mai ales când primele riduri apar sau când doar ajutorul medicului estetician este calea optimă. 

Tag-uri: #selfie

Autor Dana Popa

Așadar, aflăm răspunsul, dacă selfie-ul perfect poate fi obținut cu ajutorul intervențiilor de chirurgie estetică, de la Dr. Gabriel Mazilu, medic specialist în Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Estetică, ne explică, exclusiv pentru Perfecte.ro, de ce: 

Citește și 8 trucuri pentru selfie-uri de nota 10. Cum sa iesi perfect in poze de fiecare data

 "Răspunsul este, categoric, nu! În primul rând, orice intervenție, de chirurgie estetică, trebuie adaptată la aspectul și forma fizică a fiecărei paciente în parte. În cabinet, de multe ori, pacienta vine cu poza unei artiste/vedete, pentru a arăta identic cu ea, crezând că, datorită intervențiilor de chirurgie estetică, acest lucru se poate realiza.  

 Însă, în acel moment, medicul trebuie să o facă să înțeleagă că acea poză este, de cele mai multe ori, prelucrată în Photoshop, iar rezultatele nu au nicio legătură cu cele dorite sau visate. Toate aceste lucruri  necesită răbdare din partea medicului și înțelegere din partea pacientei. Nimeni nu știe dacă aceste 'vedete' au fost operate o singură dată sau de mai multe ori, și că, aparițiile dintr-o anumită revistă, presupune prelucrarea imaginilor.  

 Dar, cel mai important aspect, pe care trebuie să-l aibă în vedere pacientele, este că fiecare intervenție de chirurgie estetică trebuie adaptată propriei persoane și nu trebuie exagerat. Fiecare pacientă are anumite trăsături care pot fi îmbunătățite chirurgical, dar fără să depășească sfera de normalitate (de ex. buze foarte mari, sâni imenși etc). Totul ține de o normalitate, în niciun caz de exagerări".  

  

related posts