Serena Williams, prietenă apropiată cu Meghan Markle, declarație neașteptată despre Kate Middleton


În calitate de multiplă campioană mondială, mamă dedicată și o feministă convinstă, Serena Williams nu ratează nicio ocazie să aducă în lumina reflectoarelor alte femei pe care le admiră. 


Dacă prietenia dintre Serena și Meghan Markle nu mai are nevoie de nicio prezentare, cea din urmă fiind prezentă inclusiv la nunta regală, nu la fel stau lucrurile în ceea ce privește relația dintre Kate și Serena.

Până acum nu se știau prea multe detalii despre tipul de relație dintre jucătoarea de tenis și Ducesa de Cambridge, ba chiar se credea că nu există niciun fel de relație între ele și că prezența Serenei la nunta regală s-ar fi datorat exclusiv relației pe care o are cu Meghan. 

Serena a clarificat, însă, lucrurile într-un interviu acordat revistei americane InStyle, în care a fost rugată să enumere câteva femei puternice pe care le admiră. Jucătoarea a menționat numele cântăreței americane Beyonce, numele Rihannei, dar și numele lui Kate Middleton, soția Prințului William și Ducesă de Cambridge. 

Serena a oferit și o explicație, spunând că o place foarte mult pe Kate, cu care și are, de altfel, o relație de prietenie și că motivul pentru care o admiră mai nou ține de determinarea cu care și-a recăpătat silueta după nașterea ultimului ei copil, Prințul Louis. 

Serena a mai spus recent și în alt interviu, de data asta acordat revistei Vogue, că Middleton e ,,numărul unu".
,,Kate a apărut în fața presei la câteva ore după naștere. Stătea în picioare și arăta fabulos! Pentru mine ea e, oficial, numărul unu!", a explicat Serena în acel interviu. 

Williams a mai dat detalii și despre ținuta inedită pe care a purtat-o la nunta regală, explicând că, din punctul ei de vedere, o femeie ar trebui să poată să apară în lume așa cum simte.

Serena, Meghan și Kate se vor revedea foarte curând la Wimbledon, acolo unde Ducesele vor fi - mai mult ca sigur - în tribună pentru a o susține pe Williams. 

FULLSCREEN
Serena Williams, declarație neașteptată despre Ducesa Meghan Markle
  • /


related posts