Sexy printre zarzavaturi! Super-modelul Gisele Bundchen protejează planeta


Aflată la doua tinerețe, brazilianca de origine germană Gisele Bundchen (39 de ani) își păstrează calitățile sexy cu care ne-a impresionat în ultimele două decenii.


Considerată una dintre cele mai de succes fotomodele din toate timpurile, Gisele e în continuare „vânată” pentru diverse pictoriale. Ultima propunere de acest gen a venit de la revista „Marie Claire”, care a pus-o pe coperta numărului din luna aprilie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

De această dată, soția celebrului jucător de fotbal american Tom Brady (42 de ani) a primit și o sarcină umanitară. Mai precis, senzuala blondă cu ochi albaștri s-a pozat provocator într-o grădină, înconjurată de plante de tot soiul, de la flori până la legume.

Gisele le-a transmis celor 15,8 milioane de admiratori de pe Instagram că e „onorată” de propunere. „Noi toți avem o singură casă. Haideți să avem grijă de ea”, a precizat brazilianca.

Gisele Bundchen a fost iubita lui Leonardo Di Caprio în perioada 2000-2005, după care l-a cunoscut pe Tom Brady, cu care s-a căsătorit în 2009 și cu care are doi copii.

related posts

Modifică setările cookies