Si-a parasit sotul pentru cel cu care au facut un menage-a-trois


Dupa 12 ani impreuna, John si Ronnie au simtit ca in relatia lor se instaurase monotonia, asa ca au vorbit despre cum sa reaprinda flacara pasiunii in dormitor. Razand, Ronnie a spus chiar ca ar implica o a treia persoana, dar John a luat-o in serios si gluma s-a transformat intr-o idee de pus in practica.
 


Ronnie si John s-au cunoscut prima data intr-un bar, iar doi ani mai tarziu, la o petrecere stropita din plin cu alcool, John a cerut-o in casatorie, iar ea a acceptat. A doua zi dimineata, tot ce se intamplase cu o seara in urma parea sa fie pus pe seama bauturii in exces, insa propunerea lui John a ramas in picioare. Totusi, doar doua luni mai tarziu, cei doi s-au certat si s-au despartit, nefiind suficient de maturi sa mearga pana la capat cu casatoria.

Foto: John si Ronnie

Nu si-au vorbit timp de 3 luni, insa atunci cand mama lui Ronnie a ajuns in spital, John a fost cel care i-a stat alaturi. Dupa ce s-au reapropiat, el a cerut-o a doua oara in casatorie, iar ea i-a spus din nou „da!”.

Dupa 4 ani in care au decis sa ia lucrurile incet, s-au casatorit in sfarsit. Totul a mers minunat intre Ronnie si John pe parcursul primilor 5 ani impreuna. Treptat, insa, cei doi s-au transformat din sot si sotie in cei mai buni prieteni. Asa ca au decis sa aduca ceva nou in viata lor sexuala, iar ideea unui menage-a-trois i-a incantat pe amandoi. Au inceput sa caute persoane pe internet, iar cel care le-a placut amandurora a fost Rafael, un barbat de 42 de ani, fermecator si respectuos.

Dupa prima noapte petrecuta impreuna, toti trei, Ronnie a simtit o atractie puternica, insa nu fata de sotul ei. Se gandea mereu la celalalt barbat. Actul fizic in sine a fost incredibil, conform cuplului, insa, pentru Ronnie totul era mai mult decat o partida de sex reusita.

Foto: Rafael
 

Rafael declara: „Am dorit-o pe Ronnie de prima data cand am intalnit-o. I-am spus ca este perfecta, ca vreau sa fie doar a mea, si ca sper ca sentimentul sa fie unul reciproc.” Si a fost! Ronnie spune ca ea si Rafael au avut o conexiune  lanivel fizic, spiritual si emotional, si ca atunci cand l-a sarutat prima data a stiut ca este casatorita cu barbatul nepotrivit.

I-a spus sotului ei ca ar vrea sa repete experienta, dar acesta i-a spus ca el nu mai vrea sa participe si ca se pot vedea doar ea si Rafael.
Orbita de dorinta, dar macinata de vina, Ronnie a mers la intalnire, unde, spune ea, nu doar ca a fost mai bine fara sotul ei, dar si-a dat seama ca intre ea si partenerul de menage-a-trois era mai mult decat o relatie bazata pe sex.

John si Ronnie s-au despartit, pentru ca aceasta i-a marturisit sentimentele pe care le nutreste pentru celalalt barbat, insa ei au ramas cei mai buni prieteni si locuiesc impreuna pe perioada divortului.
John se confeseaza: „Partida in trei a fost ceva interesant si nu regret acea experienta, pentru ca, in realitate, lucrurile ar fi dus oricum la despartire. Regret, insa, ca am pierdut femeia pe care o iubeam, dar tot ce imi doresc este ca ea sa fie fericita.”

Rafael si Ronnie s-au logodit la scurt timp si urmeaza sa se casatoreasca imediat dupa incheierea divortului.
Ronnie spune: „Picanteria ce trebuia sa ne salveze viata de cuplu a sfarsit prin a ne-o distruge definitiv. Imi pare rau pentru John, dar nu regret, pentru ca asa am ajuns sa-l cunosc pe barbatul vietii mele.
 

related posts

Modifică setările cookies