Soc pentru Mos Craciun: femeile nu-si mai doresc parfumuri si bijuterii scumpe. Afla ce vor sa primeasca de Sarbatori!


S-au dus vremurile in care femeile se multumeau cu un parfum de la un brand renumit si un set de bijuterii. Acum Mos Craciun trebuie sa se puna la punct cu ultimele tehnologii, pentru ca, mai nou, femeile sunt innebunite dupa gadgeturi...dar si dupa vacantele de 5 stele, dar asta nu este o noutate :)


In urma unui sondaj realizat de curand, Mos Craciun a aflat ca romanii isi doresc anul acesta sub brad multe...gadgeturi, dar si niste vouchere pentru o vacanta de lux.

Potrivit Mediafax, lista de cadouri pe care si le doresc romanii anul acesta nu lipsesc nici hainele si accesoriile, 13,47 la suta dintre cei care au raspuns exprimandu-si dorinta de a primi astfel de daruri.

"Surprinzator este faptul ca bijuteriile sau parfumurile scumpe nu ocupa un loc fruntas in clasamentul obiectelor dorite sub brad; doar 4,54 la suta dintre respondenti si-ar dori astfel de cadouri. Nici cartile nu se bucura de o soarta foarte buna, obtinand un procent de 3.52 la suta", se arata in studiu.

Alte cadouri mentionate de romani includ aparaturi electrocasnice, obiecte de decoratiuni interioare sau daruri de lux, precum masini straine.

Afla mai multe de pe mediafax.ro.


 

related posts