Sporturile recomandate pentru fiecare zodie in parte. Ce exercitii fizice trebuie sa faci in functie de semnul tau zodiacal


Spune-mi ce zodie esti ca sa stii ce exercitii fizice trebuie sa faci! Vezi ce sporturi ar fi bine sa practici.


Daca Berbecilor le sunt recomandate sporturile in care sunt nevoiti sa depuna mult efort, precum mersul pe bicicleta, cursele de masini sau cele extreme ca bungee jumping-ul, Taurii si Racii prefera sa efectueze exercitiile fizice acasa, in timp ce urmaresc un DVD sau un tutorial pe Youtube.

Gemenii tind sa se plictiseasca repede, caci ei simt nevoia de varietate in ceea ce priveste sportul, motiv pentru care ar fi indicat sa participe la mai multe genuri de aerobic sau chiar yoga, iar Leii au in general probleme cu spatele, astfel incat cateva exercitii in acest sens ar fi mai mult decat indicate.

Fecioarele obisnuiesc sa se consume destul de mult indiferent de natura problemei, de aceea specialistii recomanda ca acestea sa participe frecvent la orele de yoga, in timp ce Balantele se confrunta cu afectiuni ale rinichilor si spatelui, motiv pentru care consumul de apa trebuie sa fie mult mai mare in timpul exercitiilor fizice, cele mai recomandate fiind cele la bara de balet.

Scorpionilor le sunt recomandate exercitiile in aer liber, astfel incat acestia pot profita de serile racoroase pentru a alerga in parc sau pe un stadion de atletism, iar Sagetatorii isi pot consuma energia intr-o partida de tenis de camp sau la un maraton.

Capricornii adora aerul curat, astfel incat acestia pot alege sa faca o excursie pe munte cu rucsacul in spate, Varsatorii se pot relaxa la cateva ore de gimnastica pe muzica, iar Pestii isi pot intari musculatura si incheieturile prin inot.

related posts

Modifică setările cookies