Stefan Stan, barbatul care face furori atat cu vocea, cat si cu fizicul la Vocea Romaniei. Cum arata femeia ideala pentru el  


Stefan Stan, concurentul din echipa lui Smiley de la Vocea Romaniei, are deja mii de admiratoare dupa prestatiile sale live din cadrul showului de la Pro Tv. La ultima sa prestatie live, Stefan a cucerit voturile publicului feminin atat cu vocea sa, cat si cu outfitul super sexy pe care l-a purtat.
 


Stefan Stan, 34 de ani, a povestit pentru Perfecte.ro cum s-a schimbat viata lui de cand este la Vocea Romaniei.

Sunt coplesit de atata atentie. Eu am fost sincer in fata oamenilor de acasa si am incercat sa le ofer tot ce am eu mai bun, iar asta cred au remarcat si ei. Am mai mult success la public! Viata mea nu mai e aceeasi, ma apropii de o viata publica care ma uimeste, dar pe care nu am sa o as sa ma schimbe ca om”, spune Stefan Stan.

VIDEO. Stefan Stan a ridicat pe toata lumea in picioare! Cum a cantat piesa "Still got the blues"

Concurentul din echipa lui Smiley spune ca lumea il recunoaste pe strada si il felicita pentru ceea ce a aratat la Vocea Romaniei.

De cate ori ies din casa, sunt  asaltat de oameni care vin la mine, ma felicita, ma roaga sa facem poze impreuna”, spune Stefan Stan pentru Perfecte.ro.

Odata cu numarul fanilor, a crescut si numarul admiratoarelor. Ce calitati trebuie sa aiba o femeie ca sa il cucereasca?

Vreau sa  fie Femeie! Fina, responsabila, frumoasa, cu un suflet bun si, foarte important, sa inteleaga viata pe care o duc si lumea aceasta din care fac parte. Stiu ca e dificil si poate doar cele care au un stil de viata asemanator si cunosc aceasta industrie sunt capabile cu adevarat sa imi inteleaga perfect meseria”, spune Stefan Stan.

VIDEO Stefan Stan, concurentul care i-a facut pe Smiley, Brenciu si Loredana sa se bata pentru el

Stefan isi antreneaza atat vocea, cat si corpul. Stie ca un artist trebuie sa arate si bine. Recunoaste insa ca in ultima vreme nu a mai avut timp sa treaca pe la sala.

“Ma mentin prin munca! Am facut aproape 5 ani de box cand aveam 7-8 ani, iar in scoala generala am facut si 1 an de atletism, dar nu am rezistat prea mult pentru ca nu eram genul de copil ascultator . Acum timpul nu prea imi permite sa ajung si la sala de sport, dar metabolismul este de partea mea”, spune Stefan.

Stie ca are concurenta serioasa la Vocea Romaniei. Care este insa atuul sau? “Sunt dezinvolt. Pe scena sunt eu, fara sa joc nici un rol pentru ca sunt foarte sincer cu publicul meu!”, spune Stefan.

Tu cine crezi ca merita sa fie Vocea Romaniei?
 

FULLSCREEN
Stefan Stan, barbatul care face furori atat cu vocea, cat si cu fizicul la Vocea Romaniei. Cum arata femeia ideala pentru el  
  • /

related posts