Supriza pe care un tata si cel patru copii ai sai au primit la doi ani dupa moartea sotiei. Ce gest incredibil a facut aceasta


Brenda Schmitz, sotie si mama a patru baieti, a murit din cauza unui cancer ovarian in septembrie 2011.


Cu o luna inainte de a muri, Brenda a scris o scrisoare in care i-a cerut unei prietene sa trimita la radio atunci cand sotului ei se va indragosti din nou.

 

In fiecare an, cei de la radio fac o rubrica speciala in care oamenii isi exprima dorintele, una dintre cele alese in acest an fiind cea a Brendei. 

"Cand vei primi aceasta scrisoare, inseamna ca am pierdut deja lupta cu cancerul. I-am spus prietenei meile ca atunci cand sotul meu va depasi acest moment si va intalni pe cineva, sa trimita aceasta scrisoare la radio", a fost mesajul transmis de Brenda prin intermediul scrisorii.

 

Prima cerere a Brendei a fost sa-i ofere noii iubite a lui David, Jane, o zi de rasfat: "Merita asta, fiindca este mama vitrega a baietilor mei. Faceti-o sa zambeasca si sa stie ca eforturile ei ii sunt apreciate".

In plus, Brenda i-a rugat sa faca "o excursie magica" cu familia si sa-i organizeze o seara cu mancare, bautura si multa distractie doctorilor de la Mercy Medical Hospital, acolo unde a fost tratata.


sursa foto: buzzfeed.com

FULLSCREEN
24 DEC Supriza pe care un tata si cel patru copii ai sai au primit la doi ani dupa moartea sotiei. Ce gest incredibil a facut aceasta
  • /

related posts