Testul arborelui. Vezi ce spune poza pe care o alegi despre tine si personalitatea ta


Poate ca ai auzit de testul arborelui si ai desenat chiar cateva modele de-a lungul vietii. De data aceasta insa, nu vei avea nevoie de hartie si pix, ci va trebui doar sa alegi un arbore care sa te reprezinte.


Mai jos, vei vedea o imagine cu sase arbori. Fara sa te gandesti prea mult, alege-l pe cel care iti place cel mai mult, care te reprezinta sau pe care crezi ca l-ai fi schitat chiar tu.

Apoi, citeste descrierea si vezi ce spune optiunea despre tine si personalitatea ta:

1. Esti deschisa, carismatica si ii influentezi pozitiv pe cei din jurul tau, ba chiar uneori le schimbi viata. Adori sa comunici, sa-ti expui punctele de vedere si sa fii creativa. Esti o persoana foarte sociabila, iar popularitatea si scena sociala sunt foarte importante pentru tine. Te atrage iremediabil arta si esti o mare iubitoare de frumos. 

2. Ai o fire idealista, cugeti adesea la lucruri profunde si iti place sa le imbunatatesti viata celor din jurul tau. Ai o putere interioara iesita din comun, chiar daca cei din jur te percep ca fiind mai slaba si mai emotiva decat esti. Esti altruista, curioasa si foarte atenta la detalii. 

3. Crezi ca e important sa-i ajuti pe altii si nu te superi daca reusitele tale nu sunt recunoscute public. Esti mandra de tine, esti multumita cu persoana ta si nu ai accepta niciodata cu usurinta sa faci compromisuri doar pentru a le face altora pe plac. Esti atrasa de conceptele de pastrare, salvare si ingrijire, pe care le poti aplica in orice domeniu.

4. Esti o persoana critica si foarte selectiva. Examinezi totul cu atentie, pretuiesti lucrurile facute cu precizie si perseverenta si iti place sa detii controlul in orice aspect al vietii tale. Pretuiesti traditia, caminul, ba chiar rutina. Preferi sa muncesti alaturi de oameni pe care te poti baza si esti capabila de un efort sustinut in orice domeniu, ceea ce iti poate asigura succesul de-a lungul vietii. 

5. Pentru tine, legaturile cu cei din jur conteaza cu adevarat si nu permiti oricui sa faca parte din viata ta. Iti plac relatiile semnificative, esti sensibila si ai un simt al observatiei iesit din comun. Curiozitatea de care dai dovada te ghideaza sa cauti raspunsuri, sa cercetezi, fie ca este vorba despre propria ta persoana sau despre lume in general. 

6. Flexibila, spontana, consideri ca nu exista limite si nu permiti sa fii ingradita. Ai o intuitie puternica, dar si o viziune asupra vietii care te deosebeste complet de toti ceilalti. Pentru tine, cunostintele inseamna putere, de aceea iti faci un scop din a sti cat mai mult si a le impartasi si celorlalti intelepciunea ta. 

  • Testul arborelui. Vezi ce spune poza pe care o alegi despre tine si personalitatea ta
Modifică setările cookies