Top gesturi romantice din filme pentru care poti face PUSCARIE!


Ne traim viata de multe ori dupa cum vedem filme, dar e bine sa fim constienti ca multe gesturi aparent romantice pot fi in realitate ilegale si periculoase.


Priveste-ti jumatatea din tufis

Fanii seriei Amurg au vazut cu siguranta drept romantice eforturile lui Edward Cullen de a-si "proteja" dragostea vietii - pe Bella. A intrat la ea in camera pentru a o privi in timp ce doarme, i-a stricat masina pentru a o tine departe de alti barbati. Dragut, nu?

Ei bine, nu! Amenzile pentru intrarea in domiciliul cuiva variaza in functie de loc si modul de operare. Infractiunea este considerata cu atat mai periculoasa cu cat are loc noaptea sau daca respectiva casa este ocupata. Iubitul curios poate astfel sa-si priveasca iubita doar din spatele gratiilor.

Apara-i onoarea cu pumnii

Americanii se multumesc de obicei cu o singura lovitura, dar englezii vor bataie in toata regula. Scena din Jurnalul lui Bridget Jones e un exemplu potrivit. Un barbat ce-si toaca in bataie rivalul, totul in aplauzele trecatorilor. Doi pumni, doua picioare si onoarea e aparata.

In realitate, nu exista scuza pentru o "corectie" aplicata unei alte persoane. Judecatorii nu vor tine cont de dragoste, iar agresorul poate sa stea ani buni in spatele gratiilor in functie de ranile produse victimei. Aperi sau nu o doamna, tot esti vinovat in ochii legii.

Intra pe www.crimetime.ro sa vezi si scene din alte filme.

FULLSCREEN
Top gesturi romantice din filme pentru care poti face PUSCARIE!
  • /

related posts