Trasaturi de "scorpie" care demonstreaza, de fapt, ca esti o femeie puternica. Tu cate dintre ele bifezi?


Cand o femeie are curajul sa-si spuna parerea cu voce tare, e considerata o "scorpie". De fapt, femeile puternice sunt, in general, vazute drept niste "afurisite", doar pentru ca dau dovada de initiativa, perseverenta si mai mult curaj decat se asteapta cei din jur. Iata ce trasaturi de "scorpie" demonstreaza ca esti o femeie puternica:


1. Esti independenta - Nu depinzi de ceva sau cineva, iar acest lucru ii sperie pe multi.

2. Stii cand sa spui "Nu" - O femeie puternica stie cand sa accepte si cand sa refuze (barbati, job-uri, compromisuri).

3. Iti spui punctul de vedere - Nu ti-e teama sa fii "Gica contra" in momentul in care tot restul lumii cade de acord cu un lucru. Bravo tie!

4. Stii cand s-o faci pe sefa - Cand un barbat are o atitudine autoritara, e considerat puternic si intelept. Cand o femeie da ordine, e considerata o "scorpie". Ti s-a spus vreodata asta? Nu te lasa intimidata de remarcile celor din jur. Doar o tipa stapana pe ea stie cand si cu cine sa fie "bossy".

5. Ai o vointa de fier - Multi te-ar numi incapatanata, dar tu stii ca, de fapt, nu te lasi pana nu obtii ce ti-ai propus.

6. Nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare - Daca te simti neindreptatita, ripostezi. Asta inseamna sa fii o femeie puternica!

7. Ai incredere in tine si in fortele tale - Sigur, te bucura sustinerea celor din jur. Dar, la urma urmei, stii ca singura persoana pe care te poti baza 100% in aceasta viata esti tu insati.

8. Esti extrovertita - Nu te deranjeaza persoanele timide, dar stii ca ai o personalitate "mare" si nu te sfiesti sa o arati celor din jur.

9. Iti asumi riscuri - Nicio poveste interesanta nu incepe cu "a preferat sa mearga pe calea cea sigura". De aceea, orice femeie puternica se expune, chiar daca stie ca are sanse sa si piarda.

10. Ai standarde inalte - Nu te multumesti doar cu ce ti se ofera, ci aspiri la mai mult. E ceva gresit in asta? In niciun caz!

11. Stii ce vrei - Si nu doar atat. Cand ti se "pune pata", treci peste orice obstacol pentru a-ti atinge scopul.

related posts

Modifică setările cookies