Trenduri în materie de nunți pentru anul 2021


După un an în care evenimentele au fost aproape inexistente, 2021 vine cu noi tendințe în materie de nunți. Apar detalii noi atât în ceea ce privește desfășurarea evenimentului, dar și stylingul mireselor și al restaurantelor.


Nunțile restrânse se vor menține în tendințe și anul acesta, chiar dacă există o probabilitate destul de mare ca măsurile de siguranță să se relaxeze odată cu venirea căldurii. Acestea pot fi organizate cu 50 de invitați la interior și 70 la exterior, iar dacă îți dorești o nunță ca în povești, cu mulți invitați trebuie să dovedești că aceștia sunt vaccinați sau au testul PCR negativ. 

Va fi cu siguranță o avalanșă de evenimente, pentru că trebuie să recuperăm ceea ce s-a pierdut.Lucy Faur

”De la 1 iunie lucrurile sunt deja în plină desfășurare și ar fi benefic pentru toată lumea să știe exact ce are de făcut. Toți mirii sunt dispuși să respecte toate normele de siguranță, astfel încât să își poată ține nunta, în sfărșit. Locațiile în aer liber sun în topul preferințelor anul acesta.” Ivona Nenu

De altfel, în calitate de wedding planner, Ivona Nenu te sfătuiește să ai în vedere și un plan B, asta pentru momentul în care plouă sau este urât afară.

După ce stabilești data și locația nunții, intră în scena pregătirilor rochia de mireasă, machiajul, coafura și buchetul de mireasă. Lucy Faur, Adrian Perjovschi și Nicu Bocancea dau trendurile nunților în 2021 și ne povestesc  cum să ai o nuntă ”la modă” după un an de lockdown.

”După un an fără nunți, miresele vor opta chiar pentru mai multe rochii în seara evenimentului. Se poartă rochiile bijuterie, rochiile în A, rochiile pe lângă corp și cele împrumutate, parcă mai mult ca altădată, din moda anilor 80’. Menționez umerii bufanți, rochiile cu capă integrată și umerii supradimensionați.Lucy Faur.

”În 2021 femeile aleg o coafură mult mai naturală, mai feminină. Nu se mai exagerează cu tapatul sau cocuri. Se poartă bucle lejere, wavesuri largi, sau părul prins lejer. Se poartă și acesoriile anul acesta, fie că sunt bijuterii, împletituri sau flori naturale. Pentru un păr foarte scurt recomand un look îndreăzneț și o culoare trăsnet.Adrian Perjovschi.

”Buchetele alb-verde sunt întotdeauna la modă, însă sunt și mirese care preferă culoarea. Depinde de caracterul fiecăruia. Totul pleacă de la florile preferate ale miresei și de la sezonul în care se desfășoară evenimentul. Eu recomand florile de sezon.Nicu Bocancea

related posts

Modifică setările cookies