Trucuri pentru a iesi bine in poze. De ce trebuie sa tii cont neaparat


Iti place sa ti se faca fotografii, insa nu prea esti multumita de rezultate? Iata care sunt trucurile la care trebuie sa apelezi.


Renunta la materialele din lycra si nailon

Materialele precum lycra si nailonul au tendinta de a scoate in evidenta fiecare defect al corpului, pe care ti-ai dori in mod normal sa-l ascunzi. Cele mate in schimb acopera micile imperfectiuni, mai ales daca este vorba de piese vestimentare de culori puternice, cu detalii in zona gatului si a umerilor.

Alege croiul care sa te avantajeze

Un croi potrivit siluetei tale ar putea da impresia ca esti pana si cu 4-5 kilograme mai slaba. Nu doar vedetele de peste ocean, care platesc mii de euro stilistilor pentru a le alege piesele vestimentare care sa le avantajeze din punct de vedere fizic, pot obtine acest efect. Descopera hainele care sa-ti puna in valoare atuurile fizice si sa te multumeasca din acest punct de vedere.

Pune accent pe pometi

De multe ori aparatul de fotografiat nu reproduce intocmai realitatea, motiv pentru care trebuie sa accentuezi anumite zone ale fetei pentru a obtine efectul dorit. Specialistii propun evidentierea pometilor prin folosirea unei pudre bronzante si indepartarea cearcanelor de sub ochi prin aplicarea unui iluminator.

Atentie la pozitia corpului

O pozitie gresita a corpului poate avea efecte nefericite asupra pozelor. Specialistii in arta fotografiei recomanda alegerea cu grija a pozitiei corpului in timpul unei sesiuni foto. Astfel, daca esti fotografiata in timp ce stai in picioare, ai grija sa-ti mentii coloana vertebrala perfect dreapta si privirea inainte. In schimb, pozitia corecta pe scaun este aceea in care iti incrucisezi picioarele in zona gleznelor, pentru un efect de alungire a corpului.

related posts

Modifică setările cookies