Tu ai recunoaște-o? Cum arăta Simona Halep în copilărie


Simona Halep a publicat într-un Insta Story o fotografie din copilărie.

Tag-uri: #Simona Halep

„În urmă cu mulți ani!", a scris Simona chiar pe imagine.

În fotografie Halep are doi sau trei ani și pare să fie la o serbare școlară. Fanii Simonei au fost foarte încântați și, deși Insta Story-ul a dispărut după 24 de ore, comentariile au continuat să curgă sub cea mai recentă fotografie publicată de campioană.

„Erai atât de drăguță! Ar trebui să republici fotografia și aici!", i-a scris un fan.

Simona Halep a fost în centrul atenției și zilele trecute, când jurnaliștii de la publicația The Daily Iowan i-au folosit numele pentru a apăra argumentele aduse în favoarea cazului (deja celebrului) costum negru al Serenei Williams de la Roland Garros. 

Într-un editorial publicat de jurnaliștii americani, decizia de a interzice costumul negru al Serenei la Roland Garros a fost pusă pe seama rasismului, ţinutele Simonei Halep fiind folosite pe post de contra-argument.

Jurnaliștii americani i-au acuzat pe francezi de rasism și au folosit-o pe Simona ca exemplu. Ei au spus că nu înțeleg de ce Serena nu are voie să își poarte costumul negru, de vreme ce acesta acoperă o zonă mai mare decât costumele lui Halep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breaking News: Simo will play at New Haven this year ❤️❤️

A post shared by Simona Halep Fans (@simonahalepteam) on

Totodată, jurnaliștii americani au susținut în editorialul respectiv că interdicția aplicată Serenei e un abuz și au dat-o, din nou, exemplu pe Halep.

Fiecare jucătoare de tenis ar trebui să fie liberă să poată alege ce vrea să poarte pe teren pentru că asta o poate ajuta, uneori, să aibă o performanță mai bună, au concluzionat americanii.

FULLSCREEN
Mult prea dulce! Cum arăta Simona Halep în copilărie
  • /


related posts