TU ALEGI: cine merita premiul Perfecte.ro pentru FEMEIA DE CARIERA a anului 2010!


Romancele sunt adevarate femei de cariera. Pe podiumurile internationale de moda, ca designeri sau modele, in lumea muzicala, in domeniul comunicarii sau in lumea afacerilor, romancele noastre sunt niste modele demne de urmat! Noi am selectat doar 5 din cele mai reprezentative dintre ele si acum te lasam pe tine sa decizi: care este femeia de cariera a anului 2010?


Prima noastra propunere este Irina Lazareanu. Modelul este o prezenta constanta in pictorialele de fashion ale revistelor din afara tarii, iar recent a fost chiar imaginea linii vestimentare Lanvin for H&M. A defilat pentru o sumedenie de designeri de top: Chanel, Balenciaga, Alexander McQueen, Burberry, Marni, Fendi, Lanvin, Versace si a fost aleasa de Kate Moss sa fie imaginea colectiei ei Topshop in 2007. Sa mai zicem ca este una din muzele lui Karl Lagerfeld?

Tot din lumea modei, dar de data asta pe partea de creatie, Ingrid Vlasov este merita toate aplauzele noastre! Ingrid este singurul designer roman care si-a prezentat creatiile pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week, cot la cot cu Chanel, Valentino si Alexander McQueen. Iar una din rochiile din noua colectie, I feel love, a fost purtata de Lady Gaga.

Inna, cantareata noastra de 24 de ani, face furori pe scena muzicala internationala. Este in competitie directa cu nume mari ale muzicii internationale (Kesha, Justin Bieber, Taio Cruz, Lady Gaga) si paseste cu incredere alaturi de ei pe covorul rosu. Are peste 2 milioane de fani pe Facebook si Twitter, are concerte in toata lumea si este o adevarata revelatie in showbizul international. A cucerit locul I in Billboard si este nominalizata la cele mai tari competitii muzicale.

Andreea Esca este una din cele mai reprezentative figuri din mass media romaneasca. Este o adevarata emblema a Stirilor ProTV, conduce cu succes una din cele mai bune reviste din Romania -The One- si tocmai si-a lansat o colectie de bijuterii. Si daca mai punem in calcul ca a impacat cu succes cariera cu viata de familie, Andreea merita toate aprecierile noastre.

Camelia Sucu este un model de femeie de afaceri de succes. Medic de profesie, Camelia Sucu, 45 de ani, a pornit alaturi de fostul sot Dan Sucu afacerile in domeniul mobilei, la inceputul anilor '90, iar in 2007 ei si-au impartit afacerile in urma divortului. Acum, calatoreste de la un capat in altul al lumii, ca sa isi dezvolte afacerile si ca sa contribuie la dezvoltarea Romaniei.

Ce parere ai? Care din ele merita premiul Perfecte.ro pentru cariera? Te lasam pe tine sa hotarasti! Voteaza chiar acum!

Nu uita nici de celelate categorii pe care le-am propus: "Fashionista anului", "Barbatul perfect", "Corpul perfect", "Slabirea spectaculoasa a anului", "Cuplul perfect", "Mamica perfecta" , "Perfecta la 40+", "New entry in showbiz".

PS: La un an de Perfecte.ro, premiem nu doar vedetele, ci si cititoarele fidele. Voteaza la Premiile Perfecte.ro, inscrie-te in concurs si ai sansa sa castigi un weekend la Milano. Nu singura, ci impreuna cu iubitul sau cu cea mai buna prietena, pe banii nostrii. Impreuna cu partenerii nostri, Paravion, iti oferim biletele de avion dus-intors si cazarea, la care ai micul-dejun inclus. VOTEAZA SI CASTIGA!

related posts

Modifică setările cookies