Turcoaica amenintata cu moartea pentru ca a pozat goala vrea sa fie un exemplu pentru femei! Afla povestea ei!  


Povestea tinerei de origine turca Sila Sahin, care a primit amenintari cu moartea, dupa ce a pozat in Playboy, a facut inconjurul lumii. Sila nu s-a lasat insa intimidata de amenintari si si-a continuat cariera de model si actrita. Prin pictorialul in care a aparut goala a vrut sa se revolte fata de regulile impuse de societate.


Gestul tinerei Sila de a poza goala a facut valuri in comunitatea de musulmani din Germania, tara unde aceasta locuieste in prezent, si i-a creat probleme in familie.

Imediat dupa ce revista a iesit pe piata, tanara a inceput sa primeasca jigniri pe contul de Facebook, fiind acuzata ca „se prostitueaza pentru bani”.

Daca pentru occidentali este firesc ca o femeie sa pozeze pentru o revista dedicata barbatilor, pentru musulmani acest lucru este un lucru foarte grav, un pacat chiar.

Sila a simtit nevoia sa lamureasca lucrurile: „Parintii mei sunt de origine turca si am fost crescuta in spiritul religiei islamice, dar eu nu sunt o musulmana. Oamenii au crezut ca eu sunt una de-a lor. Nu inteleg de ce lumea foloseste religia impotriva mea”.

Mama Silei a trecut de la religia musulmana la crestinism, iat tatal ei este ateu. Insa membrii familiei lor au fost crescuti  si invatati sa respecte religia islamica.


 „Mi s-a interzis sa ies in oras, sa am prieteni de sex opus, sa ma imbrac atragator si sa fac sex inainte de casatorie”, ma marturisit Sila. In semn de revolta fata de aceste reguli stricte, tanara a inceput sa se machieze si, la varsta de 18 ani, s-a indragostit de un barbat. Cu timpul insa, chiar daca relatia lor era fericita, Sila a inceput sa urasca lipsa de independenta. „El avea asteptari de la mine, nu ma lasa nici macar sa vorbesc cu alti barbati...eram o prizoniera”.

Sedinta foto pe care a facut-o pentru Playboy reprezinta o cale de a arata ca este o femeie libera, independenta, cu toate ca gestul ei a dus la ruptura dintre ea si familie. In prezent, Sila are un rol intr-un serial german - Gute Zeiten, Schlechte Zeiten (Vremuri bune, vremuri rele) - si are o relatie cu un actor .

„Ceea ce vreu sa transmit prin intermediul fotografiilor este: Fetelor, nu trebuie sa ne supunem regulilor impuse!”, a fost mesajul tinerei. Iubitul a sprijinit-o, iar relatia cu membrii familie ei s-a refacut treptat. Cazul ei a facut inconjurul lumii, iar acest lucru a facut-o mai puternica.


 

Foto: Sila impreuna cu iubitul ei

„Nu ma voi lasa invins! Multe vedete din Turcia au pozat in reviste pentru barbati, nu inteleg de ce mi se intampla mie”. Chiar daca amenintarile cu moartea la adresa ei s-au inasprit, Sila nu a facut plangere la politie, ci si-a pastrat atitudinea pozitiva si considera ca le-a dat curaj femeilor prin gestul sau.
 

related posts

Modifică setările cookies