Uite cum arata casa celui mai bine platit fotbalist din lume


Cand esti cel mai bine platit fotbalist din lume, e normal sa iti permiti o casa de 4,7 milioane de euro. Este cazul lui Cristiano Ronaldo, care si-a cumparat o locuinta de lux in Madrid.Desi castiga 13 milioane de euro anual, fotbalistul nu si-a cumparat vreun penthouse in centrul orasului. El a optat pentru o casa de aproape 900 de metri patrati, situata in nordul Madridului. Cautarea a fost grea – agentii imobiliari au vizionat peste 100 de case pana sa gaseasca una care corespunde intru totul cu cerintele sportivului.

Cristiano Ronaldo poate dormi in fiecare seara in alta camera, pentru ca locuinta sa numara nu mai putin de sapte dormitoare. Pe langa cele noua bai si o bucatarie enorma, din casa nu lipsesc jacuzzi-ul si sufrageria dotata cu semineu.

Daca vrea sa isi petreaca timpul in aer liber, Cristiano Ronaldo nu e nevoit sa plece depare de casa. Fotbalistul se poate recrea intr-o gradina de 2800 de metri patrati, de unde nu putea lipsi o piscina pe masura. Si ca sa nu se plictiseasca, isi poate chema vecinii cel putin la fel de celebri pe la el. Fernando Torres si Carlos Sainz stau la doar cateva minute distanta de Ronaldo.
 

FULLSCREEN
Uite cum arata casa celui mai bine platit fotbalist din lume
  • /

related posts

Modifică setările cookies