Vedetele din Romania au prins gustul tatuajelor VIDEO EXCLUSIV


De la "ProMotor" sau "Vremea de acasa" la tatuaje mai mult sau mai putin colorate, pentru Roxana Ciuhulescu si Ana-Maria Gheorghe n-a fost decat un pas! A trecut ceva timp de cand persoanele publice din Romania au prins gustul pentru trendul tatuajelor si au tinut mortis sa-si accesorizeze corpurile. Daca vedetele noastre regreta sau nu decizia, daca ar alege un alt loc sau model de tatuaj sau ar mai repeta "figura" vedem in cele ce urmeaza!


Ana-Maria Gheorghe e fana convinsa:  detine deja 4 tatuaje- "3 de aratat, al 4-lea doar pentru iubit", dupa cum declara. Si tot "pe propria raspundere" ar mai "da o fuga" sa arunce un ochi in cataloagele de si pentru tatuaje. Asta daca acelasi iubit nu ar fi rugat-o sa se opreasca...pentru moment!

Roxana Ciuhulescu regreta "gestul necugetat" din adolescenta, cu mentiunea ca ar fi optat pentru ceva un tatuaj mai mic si un loc mult mai "retras" pentru astfel de "achizitii corporale", dar nu s-ar da inapoi de la a-si mai face o data "de cap" la un salon de tatuare!Mihaela Radulescu, Giulia, Dana Nalbaru, Delia Matache sunt alte femei din showbiz-ul romanesc care au indraznit sa isi faca un tatuaj! Vezi galeria foto!

Codul bonus de astazi, 26.11.2010, pentru concursul "Zboara catre capitalele modei" este: Zboruri relaxante cu Blue Air

related posts

Modifică setările cookies