Vedetele fac senzație pe plajă, la mare. Care e mai sexy în costum de baie?


România stă bine la „exportul” de frumusețe în sezonul estival. Vedetele noastre fac senzație pe plajele din afara țării și pe cuvânt de onoare că e greu să-ți iei ochii de la costumele lor de baie.


Vedetele noastre au evadat la mare încă din luna iunie, iar iulie se anunță la fel de fierbinte pe plajele din întreaga lume. Din pozele pe care le distribuie pe rețelele sociale se vede cu ochiul liber cât de bine e acolo. Iată cine sunt frumusețile care fac senzație la plajă!

Adina Halas a ales Turcia ca destinație de vacanță la sfârșit de iunie. Actrița, care și-a făcut un obicei din a scrie pe blog impresii din vacanțele ei, s-a relaxat în Bodrum. S-a cazat într-o vilă situată pe malul Mării Egee.

S-a întors în țară pentru o nouă baie de soare, la Mamaia, unde a afișat un corp splendid. Și pe Litoralul românesc s-a simțit bine.

Andreea Marin călătorește în mai multe locuri, iar vacanța ei a început la sfârșitul lunii iunie cu o oprire la Palma de Mallorca, Spania. Aici a făcut plajă într-un costum de baie one piece absolut cuceritor. 

Vacanța a continuat cu un popas de câteva zile în insula Capri din Italia. În prezent vizitează Sorrento, un orășel din provincia Napoli. Vezi mai multe AICI.

Mihaela Rădulescu a avut o lună iunie extrem de încărcată în experiențe de neuitat alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. A făcut plajă pe yacht, a zburat cu elicopterul în Italia, unde s-a cazat la un hotel exclusivist pe care cei doi îl vizitează frecvent în vacanțele lor. 

Sursa foto AICI.

INNA se află în plin turneu muzical, eveniment care în iulie include destinații din Turcia. Solista se relaxează cum poate printre concerte, iar una dintre cele mai frumoase experiențe din această vară a fost popasul în Cadaqués, un orășel izolat din estul Spaniei. 

Artista a petrecut câteva zile aici, în iunie, înainte de concertul susținut la Blagoevgrad, în Bulgaria. Aflați aici câteva date interesante despre micul oraș pescăresc în care s-a relaxat INNA!

Cătălina Grama (Jojo) a ales Kavarna din Bulgaria ca loc de plajă și relaxare la sfârșit de iunie. Jojo s-a relaxat împreună cu cei doi copii ai ei și cu iubitul Paul Ipate. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Zora, în timp ce Achim e copilul Cătălinei din căsnicia cu Ionuț Grama.

După vacanță, Cătălina Grama s-a întors la treburile casnice, printre care și spălatul vaselor. Vedeți totul pe Instagram!

Sânziana Negru, bloggeriță la modă care scrie despre modă și lifestyle, a început luna iulie cum nu se putea mai bine: a făcut plajă pe Coasta de Azur, unde a dat iama în cocktailurile servite la barurile de pe plajă.

Nu a ocolit nici Litoralul românesc, ci a făcut o escapadă la Limanu, unde a făcut plajă pe malul Lacului Limanu împreună cu mai multe bloggerițe de fashion. Sursa foto AICI.

Rocsana Marcu este acum în Dubai, unde face senzație cu nurii ei la piscina unui hotel de lux. Locul de cazare de cinci stele este extrem de costisitor, o cameră poate costa peste 2.700 de dolari pe noapte. Din fotografiile pe care Rocsana le împărtășește cu prietenii e de pe Instagram reiese că nu-i pasă deloc de acest lucru.

FULLSCREEN
Vedetele fac senzație pe plajă, la mare. Care e mai sexy în costum de baie?
  • /


related posts