Vedetele s-au intalnit in Bucuresti intr-un magazin nou de super shopping


IQONIQUE CLASS STUDIO si-a deschis larg usile pentru a-si intampina clientii. Evenimentul de lansare a acestui nou concept in Romania s-a bucurat de prezenta a numeroase personalitati din lumea designului, modei, din presa si publicitate, oameni de afaceri si parteneri.Printre invitatele de onoare ale evenimentului se numara Andreea Esca, Oana Cuzino, Camelia Sucu, Amalia Nastase.


La IQONIQUE CLASS STUDIO poti descoperi obiecte unice de design interior, accesorii de interior, cadouri pentru casa, fashion & beauty, wines & gourmet si, nu in ultimul rand, o selectie de carti si reviste, selectate astfel incat sa iti incante cele 5 simturi si sa-l dezolvolte pe al saselea, cel artistic.

In showroomul IQONIQUE CLASS STUDIO se regasesc marci de renume, unele pentru prima oara in Romania. Fornassetti, Ingo Maurer, Palucco, Edra, Kettal, GandiaBlasco, Philippe Starck, Montgolfier, Jars Ceramics, Brionvega, Parrot, Julia Menthel, Uncommon Matters, Lara Bohinc, Côté Bastide, Rodial sunt doar cateva dintre ele.

IQONIQUE CLASS STUDIO se mandreste, de asemenea, cu creatii Hermes Vintage pe care orice colectionar si le-ar dori.

Vezi mai multe fotografii pe www.onemagazine.ro


 

FULLSCREEN
IQONIQUE CLASS STUDIO, locul de intalnire cu designul
  • /

related posts

Modifică setările cookies