Vezi cum arata paradisul vedetelor - insula St Barts! FOTO SI VIDEO


Insula St. Barts din Caraibe a fost destinatia preferata a vedetelor pentru vacanta de sfarsit de an. Demi Moore, Fergie, Alessandra Ambrossio, Cristiano Ronalo si Irina Shayk si-au bronzat trupurile perfecte pe plajele celebrei insule, care atrage cele mai multe vedete pe kilometru patrat. Vezi cum arata paradisul celebritatilor.


Fergie si sotul ei, Alessandra Ambrossio, Justin Bieber si Selena Gomez, Alicia Keys, Salma Hayek, Demi Moore si Ashton Kutcher, Olivia Palermo, Ellen DeGeneres si Portia de Ross, Rosie Hungtington, Stephanie Seymour , Cristiano Ronaldo si Irina Shayk, George Lucas, Roman Abramovici si P Diddy sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa isi petreasca vacanta de sfarsit de an in insula St Barts.

Saint Barthelemy, cum este numita insula in franceza, sau St Barts, cum ii spun americanii, a devenit destinatia preferata a celebritatilor. Datorita peisajelor paradisiace, insula este adesea folosita pentru realizarea pictorialelor in costume de baie. In St Barts s-au facut mai multe sedinte foto pentru Sports Illustrated, Playboy sau Victoria's Secret.

Multa vreme insula a fost considerata un loc pentru cei bogati si faimosi, cunoscuta pentru plajele frumoase, restaurantele chic si magazinele de designeri. Insula atrage si multi paparazzi, care hartuiesc celebritatile nu doar in vilele lor private, ci si pe plaja.

"Aceasta insula, ce se intinde pe o lungime de 13 km, gazduieste 20 de plaje frumoase si izolate ce imprumuta din eleganta frantuzeasca, precum si din relaxarea oferita de o insula. Saint Bart’s, situata in apropiere de Puerto Rico, reprezinta un loc exclusivist, unde te poti relaxa, poti face cumparaturi, te poti plimba cu iahturi luxoase sau chiar te poti intalni cu vedeta ta preferata, intrucat este un loc frecventat de persoanele publice" - asa descriu agentiile de turimsm din Romania celebra insula.

CODUL BONUS de astazi, 5 ianuarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: La BlueAir poti lua cu tine prietenii blanosi

  • Vezi cum arata paradisul vedetelor - insula St Barts! FOTO SI VIDEO

related posts

Modifică setările cookies