Vogue UK: Ducesa Meghan de Sussex, printre cele mai influente femei din Marea Britanie


Meghan Markle, soția Prințului Harry al Marii Britanii, se numără printre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de ediția britanică a revistei Vogue. 


Soția Prințului Harry a fost inclusă în listă pentru că ,,oferă o nouă identitate monarhiei”, și-a motivat Vogue alegerea.

Meghan se află în această listă alături de Ruth Davidson, o cunoscută femeie politician din Scoția, Stella McCartney, celebra creatoare de modă, dar și alături de J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria ,,Harry Potter”. 

Lista publicată anual de revista Vogue aduce în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate precum artă, știință, politică sau mass-media. 

În acest top și-au mai făcut loc și avocata Amal Clooney, cântăreața Dua Lipa, fotomodelul Edie Campbell și COO-ul Manchester United, Colette Roche.

Markle, a cărei căsătorie cu prinţul Harry al Marii Britanii a fost urmărită în lumea întreagă, a fost descrisă de Vogue drept ,,una dintre cele mai recognoscibile femei din lume”.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, presărată cu foarte multe elemente moderne.

Fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles şi Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. 

FULLSCREEN
Vogue UK: Ducesa Meghan de Sussex, printre cele mai influente femei din Marea Britanie
  • /

related posts