Vrei sa stai in casa lui George Michael? Ce suma trebuie sa scoti din buzunar pentru chirie


Una dintre casele cantaretului George Michael, aflata in Londra, a fost oferita spre inchiriere de familia artistului, pentru suma de 80.000 de lire sterline pe luna. 


Tabloidul The Sun scrie ca familia artistului a pastrat aceasta proprietate dupa moartea artistului, insa a decis sa nu o foloseasca, ci sa o inchirieze. Proprietatea a fost estimata recent la 11 milioane de dolari si se pare ca familia artistului ar fi inceput deja s-o promoveze in randul oamenilor cu bani din Marea Britanie.

,,Promovarea casei a inceput deja, iar accentul e pus pe intimitatea nemaipomenita pe care o va oferi viitorilor chiriasi. Exista deja persoane care spun ca sunt foarte interesate de inchirierea ei, in ciuda pretului.”, a declarat o sursa din anturajul familiei artistului. 

Cat despre avantajele care decurg din plata unei chirii de 80.000 de lire pe luna... viitorul chirias va avea parte de un sejur ca-n basme. Proprietatea principala are doar 5 dormitoare, insa pe terenul aferent mai exista si o a doua casa, care poate fi folosita pe post de casa de oaspeti sau casa de vara. De asemenea, viitorii chiriasi se vor putea bucura de o piscina, cinematograf, dar si de diverse terenuri pe care pot fi practicate sporturi precum tenis si basketball.

(foto: The Sun) 

The Sun scrie ca proprietatea vine la pachet si cu un detaliu destul de inedit: o poarta “secreta” care ofera acces spre parcul Hampstead Heath, unul dintre cele mai frumoase si cunoscute din Londra.

Cantaretul George Michael a murit in 25 decembrie, la varsta de 53 de ani, iar decizia familiei sale de a inchiria casa vine la doar cateva zile dupa i-a rugat pe fanii artistului sa nu mai lase buchete de flori in fata proprietatii. 

Printre cele mai cunoscute piese lansate de cantaretul britanic de-a lungul timpului se numara ”Careless Whisper”, ”One More Try” si ”Freedom”. Michael a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii si distinctii, inclusiv doua premii Grammy si cateva Brit Award-uri. 

FULLSCREEN
Vrei sa stai in casa lui George Michael? Ce suma trebuie sa scoti din buzunar pentru chirie
  • /

related posts