„Mă duc cu gândul la Brigitte Bardot”! Sorin Stratulat, despre coafurile care sunt la modă în 2021


Fără doar și poate, Sorin Stratulat este unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din România, aparițiile lui la emisiunile TV demonstrând acest lucru.


Chiar la mijlocul anului, după ce toate măsurile s-au relaxat și au reînceput evenimentele, Sorin Stratulat ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre coafurile la modă în 2021.

protv.ro: S-au întors trendurile anilor ’70! Ce părere ai despre asta?

Sorin Stratulat: Cred că este o perioadă foarte frumoasă în istoria coafurii și pe arhi celebrele Charlie’s Angels. Avem și foarte multe lucruri Boho chic și Hippie. Mai mult decât atât, perioada marchează o reîntoarcere la îngrijire si frumusețe naturală, ceea e azi e mai actual ca oricând.

O femeie cu părul lung „mermaid hair” sau o femeie tunsă bob? Cine consideri că are un aer mai feminin? 

Feminitatea cred că este definită de mult mai multe lucruri decât părul. Sau, mai corect spus, cred că este nedefinită și se poate manifesta sub orice formă. Atât un păr extrem de lung, cât și un păr extrem de scurt sunt manifestări ale aceleiași frumuseți feminine și cred că puterea acestui lucru vine din interior și din modul în care o femeie se vede pe sine.

Ce coafură va fi mereu la modă? Cum ar trebui să arate părul unei femei pentru a întoarce toate privirile? 

Sunt câteva coafuri care categoric vor rămâne în permanență în atenție. Un bob clasic, un coc de balerină, o coadă de cal perfect dreaptă sunt elemente stilistice care în mod sigur vor întoarce privirile dacă sunt executate perfect.

Care este tunsoarea ta preferată din trendurile actuale? 

În această perioadă îmi plac foarte mult tunsorile foarte lejere cu breton lung, care ne duc cumva cu gândul la Brigitte Bardot. Recunosc că am puțină nostalgie pentru această perioadă și pentru părul purtat un pic mai necoafat.

Cât de rău ne-a afectat pandemia părul? 

Foarte surprinzător, am văzut două direcții pe perioada pandemiei. Sunt cele care și-au făcut lucruri acasă, din plictiseală sau disperare, și cele care nu și-au făcut nimic mai mult decât îngrijire și au reușit să-și repare părul. Așa că mai degrabă cred că a fost o călătorie interioară și în funcție de concluziile fiecăruia am ales una dintre cele două variante.

Își mai doresc femeile să petreacă mult timp pentru a-și aranja părul, acum că încep să petreacă din nou timp în afara casei?

Cred că femeile au devenit mai conștiente cât de importantă este îngrijirea și sănătatea părului în această perioadă și, mai mult decât că vor un păr aranjat, cred că vor un păr sănătos și nu mai sunt dispuse să facă compromisuri din acest punct de vedere, indiferent dacă vorbim de produse pentru acasă sau de tehnici de colorare sau de decolorare în salon.

Cât de multe femei s-au aranjat în timpul pandemiei?

Foarte multe femei s-au aranjat la păr în perioada pandemiei și pot să văd asta în primul rând în vizualizările de pe canalul meu de YouTube. În această perioadă, cu toții cred că am avut nevoie de lucruri care să ne facă să ne simțim puțin mai bine, să ne ridice starea de spirit și să ne dea o senzație de starea de bine. Iar spălatul pe cap, îngrijirea părului și o coafură categoric pot să schimbe aceste lucruri.

Cum ar arăta o coafură care ar reprezenta pandemia? 

Cred că mai degrabă un accesoriu ar reprezenta pandemia: scrunchie.

foto: PR; Shutterstock

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

  • „Mă duc cu gândul la Brigitte Bardot”! Sorin Stratulat, despre coafurile care sunt la modă în 2021

related posts

Modifică setările cookies