12 milioane de oameni se uită zilnic la poze cu ea de la spate. Cum arată la față tânăra cu cel mai bombat posterior


Se spune despre ea că are cele mai reușite "belfie-uri" de pe Instagram. Adică selfie-uri de la spate :) Jen Selter a ajuns la un adevărat record: peste 12,6 milioane de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare pentru imaginile incendiare pe care le postează.

Tag-uri: #Jen Selter

Are numai 25 de ani și a devenit o adevărată senzație a rețelelor de socializare. Jen Selter inspiră milioane de femei cu rutină ei de fitness, însă bărbații sunt și mai fascinați de postările ei. Vedeta Instagramului este extrem de mândră de posteriorul ei ultra bombat, pe care și-l fotografiază zilnic.

Citește și: Andreea Bănică, aproape goală pe internet, într-o poziţie în care ai crede că numai soţul o poate vedea

"Mi se pare interesant și distractiv să poți poștă o imagine și să primești feedback în timp real. M-am interesat ce persoane sunt cool și pe cine trebuie să urmăresc- de la bloggeri de fashion până la celebrități. Am fost atentă la pozele care ies în evidență și ce anume la ele îi face pe oameni să le dea like", povestea Jen în trecut.

Majoritatea imaginilor pe care le postează Jen Selter o arată pe tânăra făcând sport, dar și promovându-l, iar corpul sau este cea mai mare dovadă că ceea ce face funcționează cu adevărat.

Foto: Facebook

FULLSCREEN
12 milioane de oameni se uită zilnic la poze cu ea de la spate. Cum arată la față tânăra cu cel mai bombat posterior
  • /

related posts