26 de milioane de oameni au avut un soc când au văzut această transformare. Clipul care face furori pe TikTok


26 de milioane de oameni au văzut un clip pe TikTok cu transformarea spectaculoasă a lui Jordyn Lyne, un influencer din Marea Britanie. 

Tag-uri: #TikTok #catfish

Deși aproape 5 milioane de oameni i-au dat like, sunt la fel de mulți “troli”, care nu sunt de acord cu aceste transformări miraculoase, denumite “catfish”.

Jordyn, care este transgender, se amuză pe seama comentariilor răutăcioase pe care le primește pe rețelele de socializare. “Mi s-a spus că transformările mele catfish sunt motivul pentru care bărbații ar trebui să scoată o femeie la prima întâlnire direct la piscină”, a spus aceasta, făcând referire la straturile groase de machiaj pe care și le aplică. 

 

@jordynlyne Miss lovely vs miss trunchball @harryyhamer ♬ walk please. WALK. - aidan x

Jordyn spune că fondul de ten extrem de gros este cheia transformărilor ei. Evident, folosește mai multe straturi, plus concealer. Apoi aplică tehnica de contouring, pentru a crea un efect de față sculptată. “Poate fi înfricoșător felul în care mă expun pe social media. Îmi urăsc părul facial, iar faptul că apar cu el în clipuri mă face foarte vulnerabilă, însă așa transforamrile sunt mult mai dramatice”.

“Însă pot ajuta ca părul facial și trăsăturile masculine să fie acceptate în comunitatea trans”, a mai spus Jordyn.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 

related posts

Modifică setările cookies