5 zile cu Viorica Dăncilă pe Facebook: 4 poze, 8.856 de like-uri, comentarii necenzurate


Prim-ministrul Viorica Dăncilă și-a deschis cont de Facebook, pentru a dialoga cu cetățenii și cu reprezentanții clasei politice.


Viorica Dăncilă este cel mai nou reprezentant al clasei politice românești care încearcă o apropiere de admiratorii săi cu ajutorul internetului. Premierul are cont de Facebook de cinci zile, timp în care a strâns 8.856 de like-uri și 10.870 de urmăritori.

Prim-ministrul a explicat că a luat această decizie pentru a dialoga mai ușor cu cei pe care îi reprezintă în guvern. Viorica Dăncilă și-a început activitatea pe rețeaua socială cu un citat din Winston Churchill, fostul prim-minstru al Marii Britanii din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Citește și: Evoluția Vioricăi Dăncilă în imagini. De la părul tapat excesiv și machiaj strident, la ținute sobre 

Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua, spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.

Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.

Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.

În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a scris Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă pe Facebook: dialog zero, comentarii necenzurate

Spațiul virtual al premierului nu a devenit încă un loc al dialogului, cum anunța la deschiderea contului. Cel puțin nu cu fanii ei. Postările Vioricăi Dăncilă sunt, mai degrabă, încercări de dialog cu adversarii politici și cu președintele Klaus Iohannis.

„Am ascultat cu mult interes declarațiile domnului președinte Iohannis de astăzi referitoare la Acordul Politic Național propus partidelor. Cred că este momentul ca președintele să iasă din logica de campanie electorală și să își ia în serios atribuțiile constituționale, concentrându-se pe ceea ce avem obligația să implementăm după rezultatele ultimelor alegeri”, scria Viorica Dăncilă la 7 iunie. 

Cele trei postări de până acum ale premierului au fost intens comentate de internauți, iar reacțiile lor nu sunt moderate de consilierii săi. Unele dintre comentarii sunt mai mult decât răutăcioase și conțin injurii la adresa sa și a partidului din care face parte.

Viorica Dăncilă pe Facebook: premierului îi plac ochelarii

Prim-ministrul României are patru fotografii pe contul oficial de Facebook, dintre care trei o înfățișează pe Viorica Dăncilă purtând ochelari. 

  • 5 zile cu Viorica Dăncilă pe Facebook: 4 poze, 8.856 de like-uri, comentarii necenzurate

related posts

Modifică setările cookies