7 cupluri celebre care și-au unit destinele de Valentine՚s Day


Cei care vor să facă pasul cel mare într-o relație chiar de Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să ezite. De-a lungul timpului, numeroase perechi, inclusiv vedete de talie mondială, s-au logodit ori s-au căsătorit la 14 februarie.

Tag-uri:

*Katy Perry și Orlando Bloom. Una dintre cele mai așteptate nunți ale anului 2020 a fost pusă la cale la precedentul Valentine՚s Day, când cei doi s-au logodit într-un cadru romantic.

*Harrison Ford și Calista Flockhart. Cunoscutul actor și-a cerut partenera de soție în această zi specială, în 2009, căsătoria propriu-zisă venind un an mai târziu.

*Salma Hayek și Francois-Henri Pinault. Tot în 2009 și tot de Ziua Îndrăgostiților, actrița americană s-a măritat cu miliardarul francez, devenind astfel unul dintre cele mai înstărite cupluri de vedete din toate timpurile.

*Christina Aguilera și Matt Rutler. Cântăreața de 39 de ani a fost cerută în căsătorie de Valentine՚s Day, în 2014, dar nunta efectivă nu s-a produs nici în ziua de azi, chiar dacă cei doi au împreună și o fetiță.

*Meg Ryan și Dennis Quaid. Actorii și-au unit viețile la 14 februarie 1991, dar s-au separat definitiv un deceniu mai târziu. Moștenirea lor e fiul Jack Quaid, devenit la rândul său un cunoscut actor.

*Adriana Lima și Marko Jaric. Celebrul fotomodel brazilian a ajuns la altar de Ziua Îndrăgostiților, în 2009, în cadrul unei ceremonii private. Din păcate, căsnicia cu baschetbalistul sârb n-a durat decât 5 ani, divorțul fiind finalizat în 2016.

*Sharon Stone și Phil Bronstein. Al doilea mariaj al actriței din „Basic Instinct” a început de Valentine՚s Day, în 1998, pentru a se încheia în 2004. Ulterior, ziaristul american și-a refăcut viața sentimentală, căsătorindu-se din nou, nu însă și Sharon Stone, care e singură și în prezent, la 61 de ani.

Foto: Getty

Vezi și: Miliția Modei: Costi Diță despre cea mai controversată apariție de la Oscar – Blac Chyna

FULLSCREEN
7 cupluri celebre care și-au unit destinele de Valentine՚s Day
  • /

related posts