7 milioane de oameni s-au uitat îngroziți cum acest șarpe stă încolăcit peste o fetiță: "Părinți ignoranți și iresponsabili"


Aproape 7 milioane de oameni s-au uitat îngroziți la un clip în care o fetiță se relaxează pe canapea cu un șarpe de mari dimensiuni tolănit peste ea.

Tag-uri: #sarpe #piton #viral

Deși autorul clipului explică faptul că fetița este în siguranță și că șarpele nu reprezintă un pericol, internauții au fost îngroziți. Cei mai mulți i-au făcut pe părinți “iresponsabili” pentru că au pus-o pe micuță în această situație. Cei care au comentat au susținut că șarpele poate deveni imprevizibil, indiferent cât de docil este, fiind totuși un animal sălbatic.

 

VEZI VIDEO AICI!

Micuța nu este însă singura fetiță care are ca animal de companie un piton. Se pare că cei mici îi îndrăgesc pe acești șerpi "prietenoși".

 

“Grozavi părinți. Eu nu mi-aș lasă copilul singur nici cu un șoarece!”, a scris un internaut.

“Nu mi se pare normal să lași șarpele încolăcit peste copil. Nici nu mă pot uita!”

“Este în siguranță… până nu mai este. Iubesc șerpii, dar pe copiii mei îi iubesc mai mult. Este un animal imprevizibil. E o dovadă de ignoranță și iresponsabilitate să presupui că știi cum se va purta șarpele”, a mai scris cineva.

 

“Nu! Nu aș risca viața copilului meu în halul asta. Animalele sunt imprevizibile și șarpele ăla poate zdrobi toate oasele din corpul fetiței. Parenting iresponsabil!”

“Eu am peste 40 de șerpi și vă spun că asta este o idee proastă!”.

related posts

Modifică setările cookies