80 de ani unul lângă altul! Cel mai longeviv cuplu din lume intră în Cartea Recordurilor


În vârstă de 106, respectiv 105 ani, americanii John și Charlotte Henderson vor stabili peste câteva zile, la 22 decembrie, un record incredibil.


Cei doi sunt căsătoriți din 1939 și vor intra în Guiness Book drept cea mai longevivă pereche din lume aflată încă în viață.

În urmă cu 80 de ani, la puțin timp după debutul celui de-al doilea Război Mondial, John și Charlotte și-au unit destinele după o relație începută pe băncile unei universități din Texas. „I-a luat 5 ani să-și dea seama dacă vrea sau nu să se mărite”, a mărturisit bărbatul cu umor, amintindu-și de greutățile din acea vreme, în timpul marii crize economice care a lovit mapamondul.

Citește și: Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol. De ce nu s-au afișat până acum

De altfel, pentru a evita costurile excesive, nunta a fost una cu doar doi invitați, iar luna de miere a fost de fapt un scurt sejur petrecut într-un hotel din San Antonio, la un preț de doar 7 dolari pe noapte.

Dragostea a învins însă dificultățile de ordin financiar, iar soții Henderson au pornit într-o aventură conjugală care durează și astăzi, la o distanță de opt decenii. „Stilul de viață moderat și înțelegerea față de partener” este secretul acestei longevități, conform declarațiilor date de John și Charlotte.

Vezi și: Cristiano Ronaldo a respins zvonurile că s-ar fi căsătorit în secret cu Georgina Rodrigue

FULLSCREEN
80 de ani unul lângă altul! Cel mai longeviv cuplu din lume intră în Cartea Recordurilor
  • /

related posts